Nyusha, dezvăluiri despre atitudinea soțului față de fostul ei iubit

Interpreta Nyusha a vorbit despre reacția soțului la fostul ei iubit, Egor Kreed: „El se află într-un stadiu diferit de înțelegere și senzație”

Cântăreața Nyusha a fost noul oaspete al emisiunii „Da Da – Nu Nu”. Acolo ea a vorbit în premieră despre atitudinea soțului ei, Igor Sivov, față de fostul ei iubit, artistul Egor Kreed, scrie ea.md.

Chiar dacă Nyusha este deja de mai mult timp mamă și soție, fanii nu au uitat de fosta ei relație cu renumitul Egor Kreed. Pentru fanii lor, lansarea de anul trecut a videoclipului piesei „Mr Mrs Smith”, o colaborare frumoasă a celor doi, a fost o adevărată sărbătoare.

„Ne-am ajutat reciproc să trecem printr-o anumită perioadă. Dacă ne-am fi despărțit ușor, multe evenimente nu s-ar fi întâmplat în viața noastră. De aceea suntem doi oameni curajoși care au îndrăznit să facă acest lucru, de a înregistra o piesă împreună. Cred că suntem cu adevărat minunați. Și îndrăzneți”, a recunoscut cântăreața într-un interviu.

Vedeta a mai spus că soțului ei, Igor Sivov, i-a fost de la început foarte greu să accepte faptul că, cu orice ocazie, lui i se va aminti de fosta relație a soției sale. La un moment dat bărbatul a început să se contrazică și prin comentarii cu internauții care vorbeau despre Kreed.

„Eu i-am spus părerea mea. La un moment dat a acceptat-o, dar la un moment dat nici eu nu înțelegeam. Acum totul s-a schimbat – el se află într-un stadiu diferit de înțelegere și senzație. Acum nu mai are timp să citească comentarii. Acesta a fost un test pentru el. Și e foarte bine că l-a trecut cu demnitate”, a spus Nyusha despre soțul ei.

Nyusha este căsătorită cu Igor Sivov și împreună își cresc fiica cu numele Simba, în vârstă de patru ani. Iar recent s-a aflat că Nyusha așteaptă al doilea copil.

Scurgere de petrol pe o suprafaţă de 80 de km în Marea Neagră
Articolul anterior
Tot mai mulți copii care au avut COVID-19 au probleme de vedere
Articolul următor