O actriță de la Hollywood a ajuns piele și os pentru rolul din noul său film!

Se întâmplă deseori ca vedetele să ajungă în situația să accepte diverse provocări de dragul celebrității: a câștiga sau a pierde mai multe kilograme pentru un rol se pare că e un lucru firesc la Hollywood. Totuși, o actriță și-a dus visul la extrem, aceasta a reușit să slăbească atât de drastic încât să joace perfect rolul unei adolescente anorexice din ultimul său film.

separator
lily-collins

Momentul este cu atât mai spectaculos cu cât reprezintă în mare parte un episod real din viața actriței Lily Collins, care, în adolescență, a suferit de tulburări alimentare.

”Faci asta pentru un rol, însă câteodată se aseamănă atât de mult cu viața ta. Mâncam tot felul de junk food ca mai apoi să vomit, ceea ce a dus la căderea părului și la casarea unghiilor, mă înfometam uneori”, a povestit actrița despre perioada în care a fost chiar ea victima acestei boli necruțătoare.

Actrița a slăbit peste 10 kg și a povestit că i-a fost greu să accepte rolul, deoarece exista oricând riscul de a aluneca pe pantă și de a ajunge acolo unde era acum câțiva ani, când se lupta cu tulburarea alimentară. Totuși, aceasta și-a dus rolul până la capăt.lily-collins-to-the-bone-1024x576

,,Am avut o armată de oameni lângă mine, nutriționiști, eram responsabilă de ceea ce fac, mergeam la control destul de des”, a relatat ea.

Imaginea actriței din filmul ”To the Bone” este însă una tulburătoare, dat fiind faptul că aceasta ajunsese să cântărească în jur de 40 de kilograme, de la 52- 53 de kilograme cât avea în mod normal, la o înălțime de 1,65.CANNES, FRANCE - MAY 19: Actress Lily Collins attends the "Okja" photocall during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 19, 2017 in Cannes, France. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

sursa

Doliu în lumea cinematografiei! S-a stins din viață o mare actriță
Articolul anterior
Tragic! Un copil în vârstă de doar 10 ani s-a înecat în râul Nistru
Articolul următor
Alte articole interesante