O altă companie aeriană din Moldova a anulat câteva zboruri. Care este motivul?

Compania aeriană FlyOne a anunțat azi-dimineață că cursele Chișinău – Dublin – Chișinău și Chișinău – Tel Aviv – Chișinău, planificate pentru astăzi, au fost amânate pentru 20 martie, din cauza unei defecțiuni tehnice.

À quoi ressemblera - vraiment - l'avion du futur ? | lepetitjournal.com

Totodată, compania a mai precizat că a fost anulat zborul Chișinău – Verona – Chișinău.

„Stimați pasageri, din cauza unei defecțiuni tehnice, astăzi orarul curselor va avea modificări. Au fost amânate pentru data de 20 martie cursele: Chișinău – Dublin – Chișinău; Chișinău – Tel Aviv – Chișinău. A fost anulat zborul Chișinău – Verona – Chișinău”, este mesajul companiei aeriene.

FlyOne a dat asigurări că fiecare pasager va primi email cu alternativele care le oferă compania.

Amintim că, recent, și compania Air Moldova a fost nevoită să anuleze zeci de zboruri, din cauza problemelor cu care se confruntă.

Miniștrii de externe din opt state europene se întâlnesc la Chișinău în perioada 27-28 aprilie

Chișinăul va primi oaspeți de vază în următoarele două zile, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Un angajat al Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, declarat persona non  grata în R. Moldova - Vocea Basarabiei

Instituția va găzdui, în perioada 27 – 28 aprilie, vizita miniștrilor de externe din cadrul formatului NB8: Danemarca, Estonia, Finlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Norvegia și Suedia.

După întrevedere, miniștrii vor susține o conferință de presă. Evenimentul va avea loc joi, 27 aprilie, la sediul Reședinței de Stat de pe strada Nicolae Iorga nr. 21, la ora 11:35.

NB8 este o rețea de cooperare între statele nordice și baltice ale Europei, în care au loc întâlniri regulate ale înalților oficiali din ele opt state. În 2023, Letonia și-a asumat rolul de coordonatoare a NB8.

Regele Charles al III-lea şi soţia lui, Camilla, au deschis oficial scena concursului Eurovision 2023

Regele britanic Charles al III-lea şi soţia lui, Camilla, au prezentat scena oficială pe care se va desfăşura în luna mai concursul Eurovision 2023, cu ocazia unei vizite întreprinse miercuri în oraşul Liverpool din nordul Angliei şi în timpul căreia cuplul regal a dezvăluit că va urmări această competiţie muzicală, relatează Agerpres.

Король Чарльз и королева Камилла, Евровидение, Евровидение 2023, Евровидение где пройдет, король британии

Regele Charles al III-lea şi regina consoartă, ale căror încoronări vor avea loc cu doar câteva zile înaintea concursului Eurovision 2023, s-au întâlnit totodată cu reprezentanta Regatului Unit din acest an, Mae Muller, şi au luat parte la înregistrările pentru o emisiune TV de divertisment pentru copii, „Blue Peter”.

„Vom urmări concursul cu mare interes şi vă vom face galerie!”, a declarat regele Charles în timp ce discuta cu cântăreaţa Mae Muller.

Король Чарльз и королева-консорт Камилла с ведущими

Liverpool va găzdui marea competiţie muzicală europeană în numele Ucrainei, ţara care a câştigat ediţia de anul trecut, dar care nu poate să o organizeze în 2023 din cauza invaziei militare a Rusiei. Marea Britanie a ocupat locul al doilea la concursul din 2022.

La finalul unei numărători inverse la care au participat numeroşi spectatori, regele Charles şi regina Camilla au dezvăluit publicului general scena pe care se va desfăşura competiţia, apăsând pe un mare buton roz, care a dat startul unei serii de imagini colorate şi unor acorduri muzicale foarte ritmate.

Fetiță de 3 ani, salvată de un trecător în timp ce se îneca într-o piscină. Mama ei se distra la petrecere

Mama fetiței, în vârstă de trei ani, era în stare de ebrietate și nu a văzut că fiica ei, care se afla lângă piscină, începuse să se înece. Un trecător a sărit în apă, cu viteza luminii, și a salvat copilul.

Copilul plange? Iata 10 expresii pentru a-l linisti! | Superbebe.ro

Copilul a fost lăsat nesupravegheat de mama lui în timp ce aceasta era la petrecere, scrie Yahoo News.

Ofițerii de poliție care au sosit la Gilbert’s Resort din Key Largo, din Florida, au arestat-o ​​pe Yavelyn Fernandez, în vârstă de 28 de ani, după ce a fost găsită beată în altă parte a proprietății.

Oaspeții și personalul stațiunii nu au putut să o găsească multă vreme pe mama fetei. Când a fost găsită, s-a dovedit că femeia era beată criță.

Unul dintre oaspeții stațiunii a scos copilul din piscină în timp ce se îneca. Copilul nu purta niciun echipament de salvare.

Отель, улица, здание, курорт, Google Maps, скриншот

Andreea Marin, discuție serioasă cu fiica ei, Violeta: „Nu pot s-o las să greșească prea mult”
Articolul anterior
Pe aici pășea cândva domnița Ruxanda, fiica lui Vasile Lupu. Biserica de la Rașcov a fost conservată datorită finanțării din partea Uniunii Europene
Articolul următor