O altă familie celebră, donează 200 de milioane de euro pentru reconstrucţia catedralei din Paris

După familia Pinault de la Gucci, şi familia miliardului francez Bernard Arnault, de la Louis Vuitton, a promis că va dona 300 de milioane de euro pentru reconstrucţia catedralei Notre-Dame din Paris.

separator
Primii care şi-au oferit ajutorul este soţul actriţei Salma Hayek, François-Henri Pinault, preşedinte şi CEO al grupului Kering care deţine brandul Gucci, şi tatăl acestuia, François Pinault, vor dona 113 milioane de euro din compania Artemis, potrivit unui anunţ lansat de familie.

Rivalii lor, familia Arnault, au ieşit doar la câteva minute distanţă şi au anunţat că vor da 200 de milioane de euro şi vor pune la dispoziţie expertiza şi resursele arhitecturale şi de design pe care le au prin intermediul grupului de lux LVMH, care cuprinde branduri precum Louis Vuitton şi Moët.Preşedintele francez Emmanuel Macron a promis că va reconstrui catedrala Notre-Dame din centrul Parisului după ce incendiul a mistuit monumentul vechi de 850 de ani. Regiunea Île-de-France urmează să deblocheze un ”ajutor de urgenţă” în valoare de 10 milioane de euro, ”pentru a ajuta arhiepiscopia să efectueze primele lucrări”, anunță okmagazine.ro.

Secretele din dormitorul cuplului Corina și Eduard Digore
Articolul anterior
Minune de Paști în cel mai sărac sat din Moldova. Preotul nu percepe taxe pentru ritualuri bisericești: „Cum pot să iau bani dacă au rămas doar bătrâni și copii?”
Articolul următor
Alte articole interesante