O artistă din Malaezia a murit de COVID la câteva zile după ce a născut

Siti Sarah Raisuddin, o cunoscută cântăreață din Malaezia, a murit de COVID-19, la doar câteva zile după ce a născut al patrulea său copil.

Pe vremea când era însărcinată în opt luni, Siti Sarah Raisuddin a fost băgată în comă indusă, din cauza nivelului scăzut de oxigen, pentru ca bebelușul, un băiețel, să poată fi salvat printr-o operație de cezariană, transmite ştiri.md cu referire la protv.ro.

Copilul a scăpat cu viață, însă artista nu l-a ținut în brațe niciodată. Soțul cântăreței a mărturisit că a vorbit cu aceasta cu puțin timp înainte ca ea să moară.

„Părea că a înțeles ce i-am spus. Acum va fi cu adevărat o provocare pentru mine să le dau vestea despre moartea mamei lor celor trei copii ai mei”, a declarat comediantul Shuib Sepahtu, soțul cântăreței .

Conform rapoartelor medicale, întreaga familie a cântăreței a fost testată pozitiv pentru coronavirus pe 25 iulie, după ce a contactat virusul de la o angajată care lucrea în casa artistei.

În zilele următoare, cântăreața a distribuit pe Instagram filmulețe în care copiii plângeau după efectuarea testelor COVID-19, pe care tânăra le-a descris greu de urmărit.

Regele și regina din Malaezia au transmis condoleanțe familiei, într-o postare pe Facebook.

”Maiestățile lor își exprimă tristețea pentru moartea ei și speră că familia va fi puternică și va trece peste pierderea suferită”, au scris reprezentanții Palatului Regal.

Tunisia arde la temperaturi de 49 de grade Celsius
Articolul anterior
Pompierii moldoveni au stins 59 de focare în primele ore ale misiunii din Grecia
Articolul următor