O asistentă medicală de la SAMU Hîncești, a murit în urma infecției cu Covid-19

Felcera Mangîr Elena care activa în cadrul SAMU Hîncești, PAMU Cărpineni a murit în urma infecției cu coronavirus, transmite publika.md.

separator

Femeia avea de 57 de ani și a activat timp de 23 de ani în calitate de felcer la Punctul de asistență medicală urgentă prespitalicească Cărpineni, Hîncești.

Decesul femeii a fost anunțat de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP).

,,În memoria regretatei noastre colege de la SAMU Hîncești, PAMU Cărpineni

Colaboratorii IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în eternitate a felcerului Mangîr Elena.
Aducem un ultim omagiu dragei noastre colege, care s-a stins din viață la data de 9 august 2020. Mangîr Elena s-a născut la 17 octombrie 1962. Din anul 1997, doamna Elena a activat la Serviciul de Urgență, consacrându-și întreaga viață sănătății oamenilor.
A lucrat în calitate de felcer la PAMU Cărpineni în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Hîncești. Ea a fost un exemplu de virtute și de onestitate, un reper de moralitate și un model demn de urmat pentru toți colegii.
În memoria noastră doamna Elena Mangîr va rămâne mereu un om cu suflet mare, de o rară înțelepciune, un adevărat profesionist și o adevărată familistă.
Să îi fie drumul plin de lumină! Dumnezeu să o odihnească în pace!”

În total 30 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției Covid-19, de la începutul pandemiei.

Altarul unei biserici ortodoxe din Beirut, neatins de explozie, dă speranțe credincioșilor
Articolul anterior
Caniculă greu de suportat! Țările din vestul Europei se confruntă cu temperaturi ridicate
Articolul următor
Alte articole interesante