O asistentă medicală din Fălești a pierdut lupta cu Coronavirusul la doar 53 de ani

Asociația de Nursing din Republica Moldova anunță cu adâncă tristețe decesul asistentei medicale Dolgan Ludmila, care a activat la Centrul de Sănătate Glinjeni, satul Comorovca, raionul Fălești.

separator

Asistenta medicală a pierdut lupta cu Covid-19, la doar 53 ani, devenind eroul acestor zile complicate.

,,Am pierdut un adevărat simbol al devotamentului față de semeni, față de profesie Un om care și-a dedicat viața salvării vieții celor care au avut nevoie de asistență medicală.

Prin toată viața și activitatea sa, DOLGAN LUDMILA a fost și va rămâne un model în slujba oamenilor. A știut să se agațe de cea mai mică speranță pentru a se vindeca. A plecat prea devreme dintre noi, dar suntem siguir că va trăi mai departe în inimile celor care au avut onoarea s-o cunoască.

Un suflet minunat, plin de dragoste şi credinţă, s-a înălţat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă,un gol imens în inimile noastre, multă durere şi tristeţe.Lacrimile nu se pot opri, suntem foarte indurerati de aceasta pierdere! Veşnica amintire şi condoleanţe familiei îndurerate!”, se arată în mesajul publicat.

Moldovenii care revin în țară vor intra în carantină și după 30 iunie
Articolul anterior
S-a stins din viață Axînti Sergiu, directorul liceului ,,Ștefan cel Mare” din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante