O asistentă medicală și fiica ei, răpuse ambele de Covid-19

Coronavirusul provoacă adevărate tragedii. O tânără în vârstă de doar 35 de ani, din Slatina, care suferea de o boală renală, a murit vineri dimineață, în urma infectării cu noul coronavirus. Mama sa, asistenta Luiza Bancu, de la secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, a decedat în luna august tot din cauza acestui virus.

separator

Luiza Bancu, asistenta de la secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, a decedat în dimineaţa zilei de 10 august pe patul spitalului la care lucra, răpusă de virusul SARS-CoV-2 pe care cel mai probabil l-a contractat chiar în spital, un focar izbucnit în acea perioadă determinând suspendarea activităţii secţiei pentru 14 zile.

La nici trei luni, tot la spitalul din Slatina, fiica sa, în vârstă de 35 ani, a decedat în această dimineaţă (13 noiembrie), anunță adevarul.ro.

Femeia a fost internată în 2 noiembrie la spitalul din Slatina, cu simptomele unei pneumonii şi afectare respiratorie. Testele au confirmat infecţia cu SARS-CoV-2, iar femeia, care suferea şi de o boală cronică renală, nu a mai putut fi salvată.

Mama sa, asistenta Luiza Bancu (65 ani), era decana de vârstă a secţiei în care lucra, prelungindu-şi contractul de muncă şi după pensionare, în dorinţa de a-şi ajuta colegii.

Elon Musk a făcut patru teste Covid într-o zi. Două au ieșit pozitive și două negative
Articolul anterior
Ce intervenție estetică și-a făcut Adela Popescu?
Articolul următor
Alte articole interesante