O bătrână a devenit virală pe Internet. Femeia a crezut că a cumpărat globuri pentru brad, dar acasă a avut parte de un șoc

O bătrână a devenit virală pe Internet. O femeie în vârstă de 74 de ani a trăit momente de neuitat. În pragul sărbătorilor de iarnă a mers la magazin pentru a cumpăra globuri pentru brad. Când a ajuns acasă și-a dat seama că, de fapt, nu cumpărase globuri. Ce a descoperit bătrâna?

O bătrână a devenit virală pe Internet. Femeia a crezut că a cumpărat globuri pentru brad, dar acasă a avut parte de un șoc

O bătrână a devenit virală pe Internet. O femeie din Irlanda a devenit virală pe Internet. Nepoata sa, Alex Bermingham le-a povestit internauților pățania femeii. Bătrâna a mers la magazin pentru a cumpăra globuri pentru brad, dar a ajuns acasă cu alte produse. Bătrânica a cumpărat un săculeț în interiorul căruia păreau a fi globuri, dar s-au dovedit a fi chiloți. Alex a mers la bunica sa pentru a o ajuta să-și împodobească bradul, dar când a deschis săculețul cu „noile globuri”, cele două au rămas șocate, scrie redactia.ro.

Din exterior, globuțelele păreau a fi exact ceea ce femeia căuta, mov, cu sclipici. În realitatea, femeia achiziționase perechi de chiloți tanga împachetate festiv în globuri transparente pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Alex a povestit pe Twitter întreaga situație, iar internauții s-au amuzat copios. „Bunica mea de 74 de ani a cumparat globuri de Craciun dintr-un magazin, despre care tocmai am observat, dupa ce i-am decorat bradul ca sunt, fara cunostinta ei in momentul cumpararii, de fapt, chiloti tanga lavanda cu sclipici. Va urez tuturor un Craciun pervers in acest an.” a scris nepoata femeii, in postarea de pe Twitter.

De asemenea, reacția bătrânei a fost și amuzantă, după ce a aflat că a cumpărat chiloți în loc de globuri. „Barbatul din magazin o fi crezut ca sunt foarte perversa, doar am cumparat sase [n.r. globuri],” a fost răspunsul femeii.

Surpriza pe care o familie din Australia nu o va uita niciodată

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate de oameni, în special de copii. Crăciunul este momentul în care majoritatea familiilor se adună la masă și petrec momente de neuitat împreună. Ce-i drept, unii au avut parteși de momente surprinzătoare în această zi de sărbătoare.

Colete din Republica Moldova, trimise către conaționalii de peste hotare, reținute de polițiștii de frontieră

Colete din Republica Moldova, cu bunuri în valoare de peste 25.000 lei românești, echivalentul a peste 100.000 de lei moldovenești, care urmau să ajungă la moldovenii de peste hotare, au fost reținute pe 25 ianuarie de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Potrivit Poliției de Frontieră din România au fost supuse controlului patru autoutilitare încărcate cu bagaje şi colete. Astfel, au fost depistate 1248 litri de vin, 230 litri cu alcool şi 218 kilograme de produse alimentare de origine animală (carne, lapte, ouă, brânză), de provenienţă Republica Moldova, pentru care persoanele nu deţineau documente legale.

Alcoolul a fost confiscat, iar bunurile de origine animală au fost predate autorităţii sanitar veterinare pentru a fi distruse.

Persoanele care transportau coletele au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 30.000 lei românești, echivalentul a peste 125.000 de lei moldovenești.

Camioane cu lemne din România, în drum spre Chișinău

Primele cinci camioane cu lemne de foc din România urmează sa ajungă astăzi în Republica Moldova. E o primă tranșă din cei 130 mii de metri cubi de lemn cumpărați din România cu sprijinul Înaltului Comisariat a Organizației Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Doar 24 de camioane cu 307 metri cubi de lemn confiscate în 2021 în urma  apelurilor privind transporturi suspecte de lemn

Reprezentanţii Ministerului Mediului de la Chișinău au declarat că lemnele vor fi distribuite solicitanților din raioanele Glodeni și Cantemir, deoarece în aceste regiuni este mai puţin teren împădurit. Lemnele vor ajunge la primării și apoi vor fi distribuite pensionarilor, veteranilor de război şi persoanelor vulnerabile.

Lemnul de foc a fost cumpărat din România la un preţ preferenţial. Deşi iarna şi-a intrat de mult în drepturi, mulţi dintre cetăţenii care au vrut să cumpere lemne de la stat și sunt inscriși pe listele de aşteptare, nu au primit nimic.

Moscova recunoaște că a trimis din greșeală la moarte mii de ruși. Bilanțul procurorului general privind ”mobilizările ilegale” pentru Ucraina

Procurorul general al Rusiei, Igor Krasnov, a anunțat marți, 31 ianuarie, că peste 9.000 de cetăţeni ruşi care au fost ”mobilizaţi ilegal” pentru a fi trimişi să lupte în Ucraina au revenit la casele lor, relatează EFE.

Anunțul a fost făcut în timpul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Krasnov a precizat că unii dintre aceștia, ”din motive de sănătate, nu ar fi trebuit să fie mobilizaţi în niciun caz.”

Pentru susţinerea trupelor ruse angajate în campania militară declanşată împotriva Ucrainei anul trecut în februarie, Putin a ordonat în septembrie mobilizarea a circa 300.000 de rezervişti. Au fost mobilizaţi în total circa 318.000 de soldaţi, dintre care aproximativ 150.000 s-au alăturat contingentului desfăşurat în Ucraina, ceilalţi fiind în instrucţie.

Anunţul mobilizării a generat plecări masive ale bărbaţilor ruşi cu vârsta de încorporare către ţări precum Kazahstan, Georgia, Mongolia, Finlanda sau Armenia. Au survenit, de asemenea, protestele, mai ales în regiunile îndepărtate de Moscova şi Sankt Petersburg, după ce au fost mobilizaţi rezervişti cu probleme de sănătate sau taţi cu familii numeroase.

Mai mult, unii dintre cei mobilizaţi sau familiilor lor s-au plâns de insuficienţa echipamentelor şi de condiţiile precare din cazărmi, neajunsuri recunoscute în cele din urmă de oficialii ruşi, care au promis măsuri de îndreptare a lor.

”Mobilizarea s-a desfăşurat într-o perioadă scurtă de timp şi a relevat numeroase probleme importante, care au devenit o lecţie pentru mulţi”, a semnalat procurorul general. Acesta a subliniat necesitatea reorganizării evidenţelor militare şi crearea unor baze de date adecvate.

sursa

Un italian în vârstă de 60 de ani s-a îndrăgostit de o româncă, iar acum are de plătit rate la apartament și mașină
Articolul anterior
Moldoveanca Natalia Munteanu a fost aleasă cel mai bun portar al anului în Belarus
Articolul următor