O bătrână din Bălți, omorâtă de trei tineri în timp ce vorbea live cu fiul său aflat în Rusia

Crimă oribilă în după-amiaza zilei de ieri, 17 octombrie, în localitatea Sadovoe, din muncipiul Bălț. Trei tineri au omorât o bătrână în propria locuință.

Sursele Deschide.md apropiate anchetei susțin că crima ar fi avut loc în timp ce femeia vorba în LIVE cu fiul său de peste hotare.

Femeia de 86 de ani a fost ucisă cu bestialitate, în plină zi, în propria casă, de către trei tineri de 30, 31 și 34 de ani, originari din Bălți și Briceni.

Cei trei tineri ar fi data buzna în casa victimei în timp ce aceasta vorbea în LIVE de pe o tabletă cu fiul său din Federația Rusă. 

„Fiul bătrânei a văzut că LIVE-ul cu mama sa a fost întrerupt, iar ultimul lucru pe care îl auzise a fost țipătul disperat al acesteia. Dânsul l-a sunat pe vecinul victimei și l-a rugat să vadă ce s-a întâmplat, iar ultimul a găsit cadavrul femeiei și a alertat poliția”, a spus un interlocutor.

Totodată, la scurt timp după intervenția poliției, cei trei tineri au fost reținuți în proximitatea locului unde a fost comis crima. 

Aceștia aveau hainele murdare de sânge, iar asupra lor aveau gadgetul de pe care femeia vorbea cu fiul său. În cadrul anchetei, oamenii legii au stabilit preliminar că scopul făptașilor a fost să o jefuiască pe femeie, însă din nefericire au omorât-o, iar din casă au furat doar tableta.

Medicii-legiști au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă, dintre care cel puțin opt lovituri de cuțit în regiunea pieptului.

Zincul – un mineral important pentru piele, păr și imunitate
Articolul anterior
România recomandă votul prin corespondență la alegerile din 6 decembrie
Articolul următor
Alte articole interesante