O bloggeră din Moldova, cu 100 mii de urmăritori pe Instagram, și-a pus capăt zilelor. Tânăra și-a anunțat moartea pe rețelele sociale

Veronica Todorova, o tânără originară din Hâncești, care urma să împlinească anul acesta 25 de ani, și-ar fi pus capăt zilelor. Noaptea trecută, aceasta a sărit în gol de la etajul 14 al unui bloc de pe strada Gheorghe Asachi din capitală. Tânăra era populară pe Instagram, avea o activitate prosperă și obținea câștiguri valoroase din publicitate.

Tânăra avea aproape 100 de mii de urmăritori pe Instagram, aceasta fiind cunoscută cu numele @nicuseaa. Acum 11 ore, aceasta a scris ,,sfârșit” pe pagina sa de Instagram, inițial mulți urmăritori neînțelegându-i postarea. Imagini cu corpul neînsuflețit al fetei au fost distribuite pe rețelele sociale. La balconul de la care s-a aruncat în gol ar fi rămas doar geanta și telefonul, au mărturisit vecinii.

Deocamdată, nu se cunoaște motivul pentru care tânăra a recurs la acest gest. Pe Instagram, Veronica Todorova era o promotoare a modei, makeup-ului, călătoriilor și sportului, având contracte constante de publicitate. Tânăra posta deseori poze cu ea în costum de baie și ținute stilate, aceasta fiind remarcată pentru fizicul ei deosebit. Până în ultima clipă, ea a împărtășit poze cu zâmbetul pe buze ce nu prevesteau vreo tragedie. Ultimul video o arată în timp ce se distra la concertul rapperului Morgenshtern din Chișinău. Totuși, internauții susțin că în ultima perioadă aceasta plângea deseori pe stories fiind bănuită că suferea de depresie.

Noile simptome descoperite de medici la varianta indiană a coronavirusului
Articolul anterior
Creștinii ortodocși sărbătoresc Ispasul. Ce nu ai voie să faci în această zi!
Articolul următor
Alte articole interesante