O companie de taxi din Ungheni pune la dispoziția cadrelor medicale 200 de mașini gratuite

Autoritățile din Ungheni au instituit mai multe măsuri pentru combaterea răspândirii virusului, inclusiv sistarea transportului public intern pe teritoriul raionului Ungheni până la 01 aprilie 2020.

separator
Ca urmare, angajații ai mai multor structuri din raionul și municipiul Ungheni, inclusiv ai Spitalului raional, s-au ciocnit cu problema deplasării la locul de muncă întru exercitarea atribuțiilor de serviciu. În acest context, o companie de taxi locală anunță că se solidarizează cu angajații Spitalului raional din Ungheni și vor transport gratuit timp de 1 lună cadrele medicale.

Cmpania anunță că în contextul pandemic actual, asupra sistemul medical se exercită o presiune enormă iar angajații din sistemul medical activează 24/24 pentru siguranța locuitorilor municipiului și raionului Ungheni. Astfel, compania pune la dispoziția cadrelor medicale a spitalului raional 200 de autoturisme pentru călătorii gratuite pe parcursul a 30 zile, începând cu orele 7:00 și până la 21:00.

„Considerăm că este esențial să ajutăm, în modul în care putem, oamenii în mâinile cărora ne punem sănătatea și chiar viața în aceste momente dificile. Astfel, am decis ca, pe parcursul acestei perioade critice, cadrele medicale să beneficieze de călătorii gratuite în raza municipiului Ungheni. Totodată, analizăm și introducerea altor centre medicale în această listă, în funcție de necesități, dar și ajustarea perioadei de gratuitate în funcție de factorii externi”, comunică admnistratorii.

Pentru a putea beneficia de suportul taximetriștilor, angajații Spitalului raional Ungheni urmează să apeleze la numele de telefon 0236 2 22 22 sau 0236 3 33 33 și să prezinte legitimația pentru a beneficia de gratuitate.

sursa: www.news.ungheni.org

11.238 moldoveni se află sub monitorizare la domiciliu de către medicul de familie
Articolul anterior
Trotuarele din Bălți sunt spălate cu furtunul. Foto
Articolul următor
Alte articole interesante