O familie cu 5 copii a rămas pe drumuri după ce casa le-a ars. Micuții nu pot merge la școală

Cinci copii şi părinţii lor, locuitori ai satului Drăgușenii Noi, raionul Hâncești, au rămas pe drumuri după ce casa în care stăteau a fost mistuită aseară de flăcări.

separator
Din această cauză, trei dintre copii nu au putut merge la şcoală pentru că focul a distrus absolut totul, inclusiv hainele şi rechizitele lor.

Acum, familia respectivă se înghesuie într-o anexă de vară cu suprafaţa de câțiva metri pătrați, care are şi geamurile sparte în urma incendiului.

Mama copiilor, Elena Mancaș, povestește că, după ce a revenit de la Hâncești, unde cumpărase toate cele necesare elevilor pentru școală, a mers în câmp, să-i dea o mână de ajutor soţului ei. Acolo au şi primit vestea cea proastă.

Acum familia s-a mutat într-o anexă de vară, care are o suprafaţă de câțiva metri pătrați, iar geamurile s-au spart în urma incendiului. Tatăl copiilor, Nicolae Mancaş, afirmă că avea de gând să meargă la muncă peste hotare pentru un trai mai bun, însă flăcările i-au mistuit toţi bani agonisiți și actele.

Cei cinci copii au rămas doar cu hainele de pe ei, iar trei dintre aceştia, care sunt elevi, nu au putut merge la școală din acelaşi motiv. Din primele informaţii ale pompierilor, nenorocirea s-ar fi produs din cauza unui scurtcircuit.   Cei care vor să afle mai multe detalii și să ajute familia din Drăgușenii Noi o pot telefona pe Elena Mancaș la numărul 068450676. Totodată, o puteți face prin intermediul Jurnal TV, la numărul 022 859 000 sau la adresa de email contact@jurnaltv.md.

reportaj realizat de Jurnal TV

Îngrozitor! Un bărbat și o femeie s-au înecat cu tot cu automobil, la Ocnița
Articolul anterior
Alertă! Cutremur puternic în România, resimțit inclusiv în Republica Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante