O fată a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-o casă din Caracal

Timp de 12 ore, mai mulţi poliţişti şi jandarmi din judeţul Olt au încercat să găsească o fată care a sunat la 112 şi a spus că a fost sechestrată într-o casă din Caracal, refuzând să ofere date de identificare.

separator
Când a fost găsită, fata a spus că a vrut să facă o farsă în semn de protest şi a fost amendată. Potrivit IPJ Olt, o fată a sunat duminică, în jurul orei 13.00, la 112, spunând că a fost sechestrată într-o locuinţă de pe raza oraşului Caracal, însă a refuzat să ofere date de identificare, transmite mediafax.ro.

Astfel, 20 de poliţişti din Caracal, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, au început căutarea fetei.

„Operaţiunea a durat aproximativ 12 ore, în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se că aspectele sesizate nu s-au confirmat”, au transmis poliţiştii.

Tânăra a fost găsit, are 17 ani şi este din Caracal, iar în momentul în care a fost întrebată de ce a apelat la 112 fără să aibă motiv, aceast a spus că a făcut o glumă. La ora transmiterii acestei ştiri, tânăra este la sediul Poliţiei Caracal, pentru audieri şi a primit o amendă de 500 de lei RO.

Amintim că un individ în vârstă de 57 de ani din Caracal a fost reținut fiind suspectat de violarea și uciderea mai multor tinere. În cazul Alexandrei Măceșanu, poliția a descins în locuința groazei abia după 19 ore de la apelul tinerei, când era deja prea tarziu pentru a salva victima. Opinia publică s-a revoltat intens pe seama acestei situații.

Ordinul Ministerului Educației privind desfășurarea activităților în prima zi de școală
Articolul anterior
Regia Transport Electric Chișinău vine cu precizări, pe cazul ,,șoferului care ar fi leșinat în timp ce conducea”
Articolul următor
Alte articole interesante