O femei și-a arătat corpul după zece nașteri

Emily Frigo din statul american Ohio și-a arătat corpul și a povestit internauților despre experiența maternității din viața sa. În ultimii zece ani, femeia a născut de zece ori, insă din păcate șase copii au murit la naștere. Cu toate acestea, Emily a găsit puterea să meargă mai departe și să-și recapete încrederea în forțele proprii, uitându-se la cei patru copii ai săi, care în ciuda încercărilor grele au supraviețuit și au crescut mari.

separator

Fmeiea a vrut să demonstreze tutror că este foarte mândră de propriul corp, postând pe pagina sa de Instagram o fotografie în care arată ce înseamnă să naști de zece ori.

„M-am ras pe cap, m-am ales cu cicatrici foarte urâte pe abdomen, sânii mi s-au lăsat, coapsele s-au dilatat. Însă, nu societatea este cea care mă descrie pe mine, ci propriul meu eu.”, a scris Emily pe Instagram, alături de o poză în care apare în fața oglinzii, arătându-și corpul așa cum arată el după atâtea nașteri.
Emily a mai spus că speră ca prin această fotografie să încurajeze și alte femei să își arate corpul după naștere și să aibă mai multă încredere în ele și în felul cum arată.

Elena Băsescu iubește din nou! Cine este bărbatul cu 12 ani mai tânăr decât ea
Articolul anterior
Ziua de 8 Martie ar putea fi zi lucrătoare pentru moldoveni
Articolul următor
Alte articole interesante