O femeie a dispărut fără urmă. Poliția și rudele cer ajutorul oamenilor

O femeie în vârstă de 34 de ani a dispărut pe 2 februarie, de atunci nu se știe unde se află. Anna Merkulova este căutată de secția de poliție din Tiraspol.

separator
Semne: femeie de 30 – 35 de ani, înălțimea de 176 cm, constituție subțire, față ovală, sprâncene arcuite, ochi verzi, nas drept cu o cocoașă,păr negru până la umeri.

Femeia dispărută are semne speciale: un tatuaj cu imaginea stelelor și inscripția „Lykee” pe umărul stâng, un tatuaj înfățișând buzele și inscripția „Kiss me” pe abdomen în dreapta, precum și o cicatrice postoperatorie.

În momentul dispariției, femeia purta un sacou alungit de culoare neagră, cu o blană maro deschisă,, blugi albaștri și un pulover cu gât roșu, adidași negri. Femeia dispărută avea un rucsac negru din pielărie.

Cei care au informații despre locul unde se regăsește femeia, pot apela la 102 din orice localitate din Transnistria, precum și la numărul 0 (533) 78-217. Confidențialitatea este garantată.

Sursa

Cum arată în interior spitalul construit în 10 zile de chinezi, pentru pacienții cu coronavirus
Articolul anterior
Doi cetățeni moldoveni se află printre cei 3.700 de pasageri blocați pe nava de croazieră Diamond Princess, din cauza coronavirusului
Articolul următor
Alte articole interesante