O femeie a fost moartă timp de 27 de minute, apoi a revenit la viață. Ce le-a spus medicilor după ce s-a trezit

Întâmplarea prin care a trecut o femeie din Statele Unite ale Americii ar putea să ofere fiori reci celor care sunt ușor impresionabili. Tina Hines a suferit un stop cardiac în anul 2018 și, timp de 27 de minute a fost moartă. Doar că, la un moment dat, a revenit la viață, iar mesajul pe care l-a scris imediat ce și-a revenit în simțire este unul uimitor.

femeie moarte clinica

Tina Hines a fost moartă 27 de minute apoi a revenit la viață

Tina Hines a suferit un stop cardiac în anul 2018. Soțul ei a chemat rapid salvarea, iar în drum spre spital Tina a fost resuscitată nu o dată, nu de două ori, ci de șase ori. Ajunsă la unitatea spitalicească, ea a fost intubată și, după 27 de minute în care a fost moartă, a revenit ca prin minune la viață și a cerut un pix. A scris pe o bucată de hârtie „e real”, un mesaj care i-a înspăimântat pe cei din familia sa.

Conform Tinei Hines, în cele 27 de minute a văzut tot felul de lumini colorate și vibrante, iar la un moment dat a putut distinge un chip despre care, susține ea, ar fi aparținut Domnului Nostru Iisus Hristos.

Cazul Tinei nu este unul singular, totuși. Deși majoritatea oamenilor nu-și amintesc nimic despre perioada în care au trecut în neființă temporar , în jur de 10 până la 20 la sută au un fel de episoade vizuale sau senzoriale în acel timp. Conform oamenilor de știință, un val de activitate în creier chiar înainte de moarte este mai mare decât în timpul stării de veghe! Ipoteza poate părea înfricoșătoare pentru mulți dintre noi.

Creierul continuă să funcționeze o scurtă perioadă după moarte

Conducătorul studiului, doctorul Jimo Borjigin, de la Universitatea din Michigan a oferit detalii despre concluziile la care a ajuns după ce a studiat activitatea cerebrală înregistrată înaintea morții a șoriceilor de laborator. Activitatea lor cerebrală a continuat să aibă loc într-un ritm alert chiar și la 30 de secunde după ce muriseră, în mod oficial.

„O mulțime de oameni au crezut că după moartea clinică creierul este inactiv sau hipoactiv, cu o activitate mai mică decât în starea de veghe, iar noi arătăm că nu este cu siguranță așa. Dacă este ceva, este mult mai activ în timpul procesului de moarte decât chiar și în starea de veghe„, a povestit acesta.

sursa

Un ”călător în timp”, care susține că vine din anul 2671, spune că omenirea va suferi schimbări majore: ”Suntem în pericol”

Un bărbat care susține că este „călător în timp” spune că urmează noi schimbări majore pentru omenire. Bărbatul susține că vine din anul 2671, așa că poate să spună ce va urma pentru noi, scrie redactia.ro.

Eno Alaric este un TikTok-er care susține că vine din anul 2671. El a dezvăluit pe TikTok că oamenii sunt în pericol și asta pentru că un grup de extratereștri va cuceri Pământul, oferind și data precisă: pe 23 martie 2023, mai exact, adică acum trei zile.

Potrivit presupusului „călător în timp”, nu toți pământenii urmau să moară în acea zi, ci doar o mică parte din locuitorii Terrei.

Iată că Eno Alaric mai susține o idee, cum că prima mașină a timpului va fi testată în 2031 în Danemarca, doar că persoana care o va testa va fi prinsă în timp și nu se va mai putea întoarce până în 2045.

Iată ce s-ar mai întâmpla cu omenirea după spusele „călătorului în timp”, potrivit Pro TV:

2028: O mică gaură de vierme se deschide în apropierea planetei Marte. Gaura de vierme duce către o altă galaxie unde există o planetă 97% similară cu Pământul, permițându-ne să găsim un nou cămin”.

2029: Hyperloop este făcut public în mod oficial. Hyperloop permite călătoria în jurul lumii mult mai rapid decât avioanele. Acesta poate călători din Florida până la New York în 90 de minute.

2030: Oamenii de știință dezvoltă o modalitate prin care oamenii pot comunica cu alte specii. Acest lucru ne permite să aflăm ce știu alte animale și să aflăm cât de inteligente sunt acestea cu adevărat. Majoritatea sunt la fel de inteligente ca și oamenii”.

2031: Primul test pentru a călători în timp are loc în Danemarca. Funcționează, dar este imposibil ca persoana care a călătorit în timp să se întoarcă. El a rămas blocat în 2045”.

2032: Orbita planetei Mercur se schimbă la întâmplare și zboară direct în soare, lăsându-ne cu o planetă mai puțin în sistemul nostru solar”.

Caz șocant la Buzău! Trei copii, cel mai mic de 9 ani, acuzați că au omorât un bătrân de 80 de ani pentru o bicicletă

Trei copii din Buzău, cel mai mic de doar nouă ani, sunt acuzați de crimă. Ei sunt cercetați în libertate după ce ar fi omorât un bătrân de 80 de ani pentru o bicicletă, apoi i-au furat toate hainele de pe el. Iată detalii din acest caz înfiorător.

Cazul vine din localitatea Căldărăști, Buzău. Trei copii de 9, 10, respectiv 15 ani, sunt cercetați pentru comiterea unei crime, suspectați că au ucis un localnic în vârstă de 80 de ani, ca să-i fure acestuia bicicleta.

Bărbatul a fost găsit dezbrăcat complet, în vie, și avea răni pe corp. Avea urme și pe mâini, au stabilit polițiștii, semn că a fost legat la un moment dat, dar a reuşit să scape.

Sunt detalii înfiorătoare. Potrivit Antena 3 CNN, localnicii povestesc că bătrânul a plecat pe câmp cu gândul să își taie via. La scurt timp, în zonă au apărut minorii care au început să îl lovească, după ce l-au pus la pământ l-au legat, i-au băgat pământ în gură și au continuat să îl lovească. Au fugit după ce i-au furat bătrânului toate hainele de pe el.

Cei trei minori sunt cercetați în libertate. Ei nu aveau antecedente.

„Sunt în legătură cu autorităţile care instrumentează cazul şi vreau să aflu dacă putem institui o măsură de protecţie pentru minori. Mai mult de atât nu am ce să vă spun în momentul acesta. Copiii fac parte toţi din familii monoparentale, de-a lungul vremii nu au mai fost probleme legate de comportamentul copiilor”, a precizat Ion Ştefan, asistent social în cadrul Primăriei Pogoanele, potrivit Digi24.

Legea spune că cei doi minori de 9 şi 10 ani nu răspund penal, iar cel de-al treilea, adolescentul de 15 ani, urmează sa fie expertizat din punct de vedere psihiatric. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, dosarul deschis de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău vizează fapta de tâlhărie, urmată de moartea victimei. Astăzi urmează noi audieri în acest caz.

Microbuz cu 23 de pasageri la bord, răsturnat în România

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara pe DN 7, în staţiunea Călimăneşti, județul Vâlcea din România, au transmis autoritățile citat de romaniatv.net.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a intervenit de urgență pentru ajutarea victimelor, potrivit publicației locale Vocea Vâlcii. Mai multe persoane au suferit atacuri de panică.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au anunţat că nu au fost victime, pasagerii care se aflau în microbuz autoevacuându-se din microbuz înainte ca salvatorii să ajungă la locul accidentului.

„În microbuz se aflau 23 de ocupanţi. Dintre aceştia, doi au suferit atac de panică, însă au refuzat să fie transportaţi la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Traficul în zonă nu a fost perturbat, microbuzul răsturându-se în afara carosabilului în timp ce şoferul încerca să vireze la stânga.

Un cuplu din Capitală a decis să facă un gest frumos la botezul copilului lor! În loc de cumetrie, au făcut o masă de milostenie pentru săraci
Articolul anterior
Indicele Percepţiei Corupţiei 2022: majoritatea ţărilor din clasamentul IPC au progresat puţin sau n-au progresat deloc în combaterea corupţiei
Articolul următor