O femeie a rămas fără mașină după ce doi tineri i-au furat-o pentru a se plimba

O femeie a rămas fără mașina parcată pe o stradă din Capitală după ce doi tineri au furat automobilul pentru a se plimba prin oraș.

O femeie a rămas fără automobil, după ce dimineața a venit la serviciu, a parcat unitatea de transport, iar când a ieșit a depistat că lipsește. Un tânăr în vârstă de 26 ani și un minor în vârstă de 16 ani, reținuți de oamenii legii, scrie jurnal.md.

În noaptea de 10 august în jurul orei 22:30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 48 ani, care le-a comunicat că i-a fost răpit automobilul, parcat pe strada Nicolae Testimițeanu. Suma prejudiciului a fost estimată la 135 de mii de lei.

Suspecții originari din raionul Călărași și orașul Comrat, anterior judecați pentru infracțiuni analogice și-au recunoscut vina. Ei le-au comunicat oamenilor legii că au răpit automobilul cu scopul de a se plimba prin oraș. Totodată în cadrul cercetărilor la fața locului în mașină au fost depistate două biciclete care s-au dovedit a fi furate de pe teritoriul capitalei.

Cleopatra Stratan a îmbrăcat rochia de mireasă
Articolul anterior
Alertă! Temperaturi record de aproape 50 de grade în Europa!
Articolul următor