O femeie a sunat la poliţie, după ce a rămas blocată cu susul în jos într-o sală de sport din Statele Unite: „Este aşa jenant”

Situaţie jenantă pentru o femeie, care a rămas blocată cu susul în jos, la primele ore ale dimineţii, într-un aparat pentru musculatură, de la o sală de sport din Ohio.

Tânăra, care a ales să se antreneze la ora 3 dimineaţa, a încercat să-l strige pe unul din angajaţii sălii, care se afla într-o altă cameră. Fără succes.

A rămas blocată cu susul în jos

A încercat apoi să se ajute singură, însă nici de data asta nu a avut noroc. Puţin jenată, femeia a sunat, cu ajutorul smartwatchului la 911 pentru a cere ajutor. „Este cam jenant”, şi-a început ea apelul.

Din fericire, apelul i-a fost luat în serios, iar un poliţist a sosit la scurt timp şi a ajutat-o pe Christine Faulds să se elibereze din aparat. Imaginile au fost postate chiar de tânără, care a recunoscut că din când în când e bine să râzi de situaţile jenante. Clipul a fost vizualizat de milioane de ori pe TikTok.

Deşi a stat doar 12 minute cu capul în jos, după incident, Christine Faulds s-a ales cu o durere de cap.

sursa: www.observatornews.ro

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Pedeapsa primită de un oficial nord-coreean de la Kim Jong-un după ce un spital nu a fost gata la timp
Articolul anterior
Iohannis le solicită diplomaților români să pună accent pe sprijinul parcursului european al Republicii Moldova
Articolul următor