O femeie a sunat la poliție să spună că este „atacată de diavol”, dar ofițerii care au intervenit au descoperit că își omorâse copilul

O femeie de 35 de ani, din Kansas City, a sunat, marți seară, la numărul unic de urgențe foarte panicată spunând că este „atacată de diavol”. Echipajul care s-a deplasat la locuința ei a descoperit o scenă șocantă: femeia își decapitase fiul de 6 ani.

Tasha Haefs a fost acuzată a doua zi de crimă, scrie digi24.ro.

Marți seară, cu puțin timp înainte de miezul nopții, polițiștii au primit un apel la 911 prin care o femeie spunea că „diavolul încerca să o atace”. Mergând la adresă, pe măsură ce se apropiau de casă, polițiștii au observat urme de sânge și păr pe treptele de la intrare.

„Ofițerii au putut stabili că reședința era ocupată de o femeie, însă aceasta a refuzat să deschidă ușa”, potrivit unui comunicat. Polițiștii au aflat de la vecini că în casa respectivă locuiesc mai mulți copii, dar că nu îi mai văzuseră de câteva zile.

„În timp ce încercau să comunice cu persoana din interior, polițiștii au observat ceea ce părea a fi capul unei persoane decedate în apropierea pragului. În aceste împrejurări, intrarea a fost forțată, iar femeia din interior a fost reținută”, se mai spune în comunicat.

Polițiștii au descoperit în locuință trupul unui copil mic decapitat. În casă, însă, nu au mai fost găsiți și alți copii.

De asemenea, presa locală spune că în casă a fost găsit și un câine mort.

Tasha Haefs avea hainele pline de sânge atunci când a fost reținută de poliție, iar în locuință au fost găsite și două cuțite cu care ar fi fost săvârșită crima.

Femeia a recunoscut că își omorâse fiul în cadă, după care l-a decapitat. Este acum arestată preventiv, judecătorii refuzând eliberarea pe cauțiune.

.

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, ridicate în urma a 18 percheziții în Capitală, dar și în afara ei

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă – ridicate urmare a 18 percheziții în Chișinău și în afară. Substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare.

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Serviciului Vamal și cu sprijinul angajaților SFS și ANSP, au ridicat marți peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, în cadrul perchezițiilor în 18 locații din Chișinău și în afară.

Suplimentar, oamenii legii au ridicat cinci calculatoare, documente contabile, carnete cu înscrisuri și peste de 60.000 EUR, peste 4.000 USD și peste 360.000 MDL. Potrivit oamenilor legii, substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina de către complicii persoanelor implicate – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare. Ulterior aceasta era transmisă și utilizată în unele clinici de frumusețe din municipiul Chișinău, cât și în alte regiuni ale țării.

Investigația penală continuă, iar publicul urmează să fie informat despre rezultatele acesteia.

Accident cu implicarea unui troleibuz de pe ruta nr. 22

Accident rutier cu implicarea unui troleibuz a avut loc în sectorul Buiucani al Capitalei pe strada Ion Creangă, scrie stiri.md.

Potrivit ofițerului de presă Natalia Stati, a accidentul a avut loc la ora 12:20, când o mașină de model Volkswagen s-a tamponat cu un troleibuz de pe ruta numărul 22.

Ca urmare a impactului nimeni nu a avut de pătimit.

Alte circumstanțe pe acest caz se stabilesc.

Ceartă la cuțite între doi iubiți din Durlești. Cu ce s-a încheiat

Un bărbat a ajuns la spital după ce concubina acestuia i-a aplicat o lovitură cu un cuțit, stiri.md.

Incidentul s-a produs pe data de 24 aprilie, la Durlești, în locuința agresoarei.

Veniți la fața locului polițiștii au stabilit că o un bărbat de 42 de ani, aflându-se în ospeție la concubina sa, o femeie de 54 de ani, în urma consumului de alcool, s-au certat până la cuțite.

Astfel, în timpul conflictului, femeia a scos un cuțit și i l-a înfipt bărbatului răni în zona pieptului.

Ca urmare, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Mormane de deșeuri scoase dintr-un apartament din Capitală! Era un adevărat dezastru și focar de infecție
Articolul anterior
Sora Jannei Friske le-a dat fanilor o veste mare!
Articolul următor