O femeie care a scăpat cu viață în urma exploziei din Capitală, are nevoie de ajutor!

Un apel de ajutor a fost lansat de către colegii de muncă a femeii. Este vorba de Irina Vulpe, una dintre victimele exploziei de sâmbăta trecută care a avut loc în blocul cu 20 de etaje din sectorul  Rîșcani, soldată cu decesul a patru persoane. Potrivit prietenilor, Irina este internată la spital în stare foarte gravă, cu arsuri ale căilor respiratorii și 40% din suprafața corpului. Mai mult, femeia are un băiețel pe care îl crește de una singură.

„Buna ziua Dragi clienți, colegi…vin la voi cu o rugăminte și cu o durere. Sincer, nu știu cum să scriu și cum ar fi mai corect, pentru prima oară scriu așa ceva. După cum știți în data de 6 octombrie a explodat mai multe apartamente în sectorul Rîșcanovca, și una din victime este o colega de-a noastră Irina Sergei Vulpe, care lucrează în salonul de  Cristis. Starea ei este foarte gravă, 40% din corp este ars și căile respiratorii la fel. Irina are piciorul și mâna ruptă, până acum se află în reanimare. Irina are un băiețel de 5 ani pe care îl crește singurică. Dacă cineva din voi dorește să ajute măcar cumva financiar, vă rog mult să vă apropiați în salonul Cristis, să nu vă fie rușine și incomod. Spune-ți că sunteți din partea mea dacă ceva și lăsați bănuți la fetele de la Recepție. Vă mulțumesc din tot sufletul și să fim uniți…. Dumnezeu să îi apare pe toți…”
Oamenii cu suflet mare care doresc să ofere ajutor pentru Irina, puteți să vă apropiați la Salonul de frumusețe Cristis din Capitală sau să depuneți bani la numărul de cont MD65VI225931409160801232 pe numele Ludmila Topal.

Cristiano Ronaldo a recunoscut agresiunea sexuală asupra lui Kathryn Mayorga
Articolul anterior
Imagini noi cu fetița Elenei Udrea. Iubitul politicianei are singur grijă de fiica sa
Articolul următor
Alte articole interesante