O femeie de 111 ani s-a vindecat de Covid, în timp ce fiul ei de 80 de ani este încă în spital

O femeie de 111 ani din Georgia s-a vindecat de Covid-19 și a fost externată, iar fiul ei de 80 de ani încă mai rămâne în spital.

O femeie de 111 ani din Georgia s-a vindecat de Covid-19 și a fost externată din spital luni. Ea a stat 12 zile în spital, anunță autoritățile sanitare locale. Fiul acesteia, însă, de 80 de ani, rămâne internat în spital, scrie digi24.

„Pacienta, născută în 1910, se simte bine. A respectat toate recomandările medicale şi are o mare dorinţă de recuperare”, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului în care a fost tratată femeia, conform Agerpres.

În schimb, fiul ei în vârstă de 80 de ani este în continuare internat din cauza COVID-19, au relevat surse din acelaşi spital.

Georgia a raportat, luni, 1.120 de cazuri noi de coronavirus și 61 de decese. Din cauza creşterii numărului de cazuri, autorităţile georgiene au reimpus în septembrie purtarea obligatorie a măştilor sanitare în spaţiile deschise. Au fost, de asemenea, suspendate activităţile sportive şi recreative de masă.

Prunele, miracole pentru sănătate!
Articolul anterior
Top cinci produse coreene pe care merită să le încerci
Articolul următor