O femeie de 37 de ani s-a trezit la 10 luni după ce a intrat în comă

O femeie din Italia s-a trezit la 10 luni după ce a intrat în comă, în urma unui atac de cord, scrie presa locală, citată de BBC.

Cristina Rosi, în vârstă de 37 de ani, era însărcinată în șapte luni, când a suferit un atac de cord, în iulie 2020.

Fiica ei, Caterina, s-a născut în urma unei operații de cezariană efectuată de urgență. Cu toate aceastea, Cristina a rămas în comă, iar medicii suspectau că a suferit leziuni cerebrale.

Femeia s-a trezit recent și a spus primul ei cuvânt, „mama”, a declarat soțul ei. „Nu ne așteptam la asta, a fost o bucurie uriașă după o suferință atât de mare”, a spus Gabriele Succi pentru ziarul La Nazione.

În luna aprilie, Cristina Rosi a fost transferată în Austria, pentru a primi îngrijiri speciale în procesul de recuperare. Soțul și mama ei se aflau lângă ea a vorbit.

Tratamentul ei în afara țării a fost plătit cu ajutorul unei pagini de crowdfunding, care a adunat donații de peste 170.000 de euro pentru recuperarea ei, inclusiv fizioterapie. 

„Cristina e greu de recunoscut”, a spus soțul ei pentru publicația Arezzo Notizie. Fiica celor doi a petrecut mai multe luni în spital, din cauza lipsei de oxigen din timpul nașterii.

sursa

Un video cu vloggera Nicusea când încă era în viață și se plânge că se simte singură, a apărut pe rețelele sociale
Articolul anterior
În Moldova sunt înregistrate încă 60 de noi cazuri de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante