O femeie de 85 de ani, din Germania, a condus timp de 20 de ani fără permis. Polițiștii rutieri nu au verificat-o niciodată

Caz uluitor în Germania. Isa K., o bătrână în vârstă de 85 de ani, care locuiește în Fürstenberg / Havel, landul Brandenburg, de 30 de ani, a condus fără permis timp de două decenii.

Femeia, care a lucrat ca designer vestimentar, a mărturisit că s-a urcat la volanul autoturismului său, marca BMW, aproape în fiecare zi. Cu toate acestea, ea nu a fost niciodată verificată de polițiștii rutieri, transmite Protv.ro.

Norocul a părăsit-o pe bătrână în urmă cu câteva zile, când aceasta a mers la o stație de alimentare. Femeia a intrat în benzinărie și a cumpărat o sticlă de votcă de 350 de mililitri, din care a băut cu poftă. Apoi, ea s-a urcat la volan și a plecat.

Din păcate pentru Isa K., un angajat al benzinăriei a văzut ce s-a întâmplat și a sunat la poliție. Agenții de la poliția rutieră au găsit-o pe bătrână în mașină, pe aleea din fața casei sale.

„Ploua și am vrut să nu mă ud. Așa că am mai luat două sau trei înghițituri din sticlă”, a spus Isa K. Când oamenii legii i-au cerut permisul, bătrâna a dat din umeri, pentru că nu avea un document valabil. Femeia și-a pierdut carnetul de conducere în urmă cu 20 de ani, la înmormântarea soțului ei.

Isa K. a refuzat testarea pentru alcoolemie. „Nu pot sufla atât de tare în etilotest, nu am suficientă forță pentru asta”, și-a motivat ea decizia.

Ba mai mult, femeia nici măcar nu a vrut să iasă din mașină, iar polițiștii au folosit forța, producându-i câteva vânătăi.

Bătrânei i-au fost recoltate probe de sânge. Acestea au fost duse la analiză, iar rezultatele încă nu au venit.

O nouă tranşă de aproape 700.000 doze de vaccin Pfizer va sosi, luni, în România
Articolul anterior
OMS, după explozia de cazuri Covid din India: Va fi o problemă la nivel global. Tulpina indiană poate reduce eficacitatea vaccinurilor
Articolul următor
Alte articole interesante