O femeie din Capitală și-a luat zilele crezând că fiica ei nou-născută este grav bolnavă

O femeie din Capitală s-a sinucis, fiind convinsă că fetița ei nou-născută suferă de paralizie cerebrală. Rudele cred că motivil a fost depresia postpartum.

separator
Această tragedie a avut loc în urmă cu două săptămâni, în sectorul Ciocana al capitalei. Femeia de 34 de ani s-a aruncat în gol de la etajul zece al blocului în care locuia. Medicii de la ambulanță nu au putut decât să constate decesul ei.

Potrivit vecinilor, femeia suferea de paralizie cerebrală, la fel ca fratele ei mai mic, însă avea o formă mai ușoară. Aceasta a luptat toată viața cu boala, a reușit să învețe, să absolvească școala și facultatea, s-a căsătorit, iar în urmă cu două luni a adus pe lume o fetiță mult așteptată.

„Medicii i-au interzis să nască, au descurajat-o, dar ea a decis totuși, a visat să aibă un copil”, au povestit vecinii reporterilor publicației kp.md. Femeia s-a temut foarte tare că și fiica ei ar putea avea paralizie cerebrală. ,, Trebuie să fi fost depresie postpartum, spun oameni care au cunoscut-o. Era sigură că fiica ei era bolnavă de paralizie cerebrală, plângea și spunea că nu vrea ca și fiica ei să fie bolnavă”.

Tânăra a făcut pasul fatal în prezența tatălui ei. Potrivit medicilor, copilul este sănătos.

Daniela Crudu, bătută crunt de iubitul ei după ce au fost într-un club. Vedeta tv a ajuns la spital
Articolul anterior
Prințul Harry și Meghan și-au făcut prima apariție în public, după ce s-au retras din familia regală
Articolul următor
Alte articole interesante