O femeie din Chișinău povestește cu durere cum și-a pierdut tatăl din cauza Coronavirusului

„Un sicriu sigilat, gropari echipați până în vârf și eu singură în cimitir”. O locuitoare a orașului Chișinău a povestit cu durere cum este să pierzi o persoană apropiată din cauza coronavirusului.

separator

Tatiana Cococenco face apel la toți cei care cred că epidemia îi va ocoli. Femeia s-a adresat tuturor celor care continuă să ignore măsurile de precauție a virusului COVID-19.

,,Tatăl prietenei mele a murit ieri. De Covid 19, o infecție despre care mulți oameni nu cred. Avea 60 de ani. Nu avea boli cronice, el a dus un stil de viață sănătos.

Au trecut exact 3 săptămâni de la începutul spitalizării până la moarte. 2 săptămâni de spital și o săptămână de terapie intensivă, unde medicii au făcut tot posibilul să-l salveze, însă nu au reușit. A murit de pneumonie bilaterală și hipoxie cerebrală. 3 săptămâni, 21 de zile – drumul de la un om sănătos la moarte. Au chemat o ambulanță la primul semn de boală (febra).

Dacă tu nu crezi în COVID-19 și crezi într-o conspirație mondială și alte prostii. O femeie a venit la serviciu cu semne de boală și nu a spus nimănui nimic, infectându-l pe tatăl prietenei mele și alte câteva persoane. Poate a crezut că are doar o răceală și nu voia să creadă că poate fi un purtător al morții. Într-adevăr, mulți, care au simțit boala, o ascund de alții, de medici, și speră că totul va trece.

Îi rog pe cei care se consideră nemuritori, vă rog, nu credeți, dar petreceți cumva între voi! Și nu puneți în pericol oamenii normali, nevinovați. Avem părinți pentru care ne facem griji. Avem oameni apropiați și dragi.

Fraza pe care mi-a scris-o prietena mea nu-mi iese din cap toată ziua. „Un sicriu închis, gropari cosmonauți și eu singură în cimitir. Oare tata a meritat o astfel de înmormântare”.

sursa: www.kp.md

În Moldova, 2.508 persoane s-au vindecat de Covid-19
Articolul anterior
Circa 11 mii de moldoveni fără serviciu, inclusiv cei reveniți de peste hotare, au primit ajutorul de șomaj în valoare de 2.775 lei
Articolul următor
Alte articole interesante