O femeie din nordul Italiei, în vârstă de 104 ani, a supravieţuit gripei spaniole şi infecţiei Covid-19

O femeie în vârstă de 104 ani, a învis infecţia cu noul coronavirus, anunţă cotidianul italian La Repubblica. Ada Zanusso, o femeie din nordul Italiei a fost testată pozitiv cu virusul în luna martie, într-un azil de bătrâni din provincia Biella, situat la o distanţă de aproximativ 100 de kilometri de oraşul Milano.

separator
A fost singura norocoasă din restul bătrânilor infectaţi cu Covid-19. 21 de rezidenţi din acelaşi azil un murit. „Cineva de acolo, de sus, a uitat de mine”, a declarat Ada Zanusso, citată de acelaşi cotidian italian, potrivit Mediafax.

„Citeşte în continuare fără să poarte ochelari, este curioasă şi vrea întotdeauna să ştie ce facem. Acum s-a recuperat bine şi medicii sunt de părere că ea este cea mai vârstnică persoană din lume care s-a vindecat de COVID-19iteşte în continuare fără să poarte ochelari, este curioasă şi vrea întotdeauna să ştie ce facem.”, a spus unul dintre cei patru fii ai ei.

Mai mult, Ada Zanusso a supravieţuit şi pandemiei de gripă spaniolă din perioada 1918-1920 şi a devenit cel mai bătrân pacient din lume care a învins coronavirusul.

Reacția premierului Ion Chicu, la mărturiile pacientei din Soroca: ,,Nu e cazul pentru live-uri glamuroase”
Articolul anterior
Starea s-a agravat. Premierul britanic Boris Johnson, ventilat mecanic la terapie intensivă
Articolul următor
Alte articole interesante