O femeie din Șoldănești, rănită grav, lăsată să zacă pe marginea drumului. Șoferul a fugit de la locul accidentului

O femeie a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovită de un microbuz a cărui șofer a fugit de la fața locului. Accidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:13, în localitatea Șipca, din raionul Șoldănești.

Potrivit poliției victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 51 de ani. Aceasta se deplasa pe o stradă din localitate când din spate a fost lovită de un vehicul a cărui șofer nu a stopat și a părăsit locul accidentului, transmitedeschide.md.

Femeia a fost transportată la Spitalul Raional Șoldănești, unde a fost diagnosticată cu traumă cerebrală închisă, comoție cerebrală, plagă contuză în regiunea occipitală, hematom subcutanat occipital, traumă bontă a abdomenului, dar contuzia cutiei toracice pe stânga.

Femeia a fost internată în secția reanimare, în stare gravă.

Ulterior, pe urme fierbinți, oamenii legii au stabilit că aceasta a fost spulberată de un microbuz de marca Volkswagen T5, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 49 de ani. În acest caz a fost pornită o cauză penală, iar anchetatorii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Focuri de armă în parcul Valea Morilor din Chișinău
Articolul anterior
Un american a devenit viral pentru sculpturile inedite în dovleci
Articolul următor
Alte articole interesante