O femeie din SUA și-a împușcat cei doi copii, în vârstă de 2 și 6 ani

O tânără mamă, este acuzată că şi-a ucis un copil și rănit critic pe celălalt. Aceasta suferă de tulburări psihice și a spus poliției că a făcut-o pentru că a vrut ca ei să „ajungă în Rai”.

Esther Callejas, în vârstă de 24 de ani, a ucis-o pe fiica ei de 2 ani, Esperanza Isidro, în Phoenix, Arizona, împușcând-o de două ori în piept de la distanță. Fiul ei, în vârstă de 6 ani, a fost împușcat de două ori și continuă să primească tratament la spital.

Conform documentelor instanței, poliția a fost chemată la fața locului de către familia soțului, Emmanuel Isidro, după ce Callejas l-a sunat pentru a-i spune că a comis faptele îngrozitoare. Poliția spune că mama și-a făcut planurile de a-și ucide copiii înainte de a-și lua viața la rândul ei. Aceasta s-a împușcat accidental în mână, în timp ce încerca să încarce arma în dormitor. Femeia ascunsese pistolul de restul familiei de câțiva ani buni.

După ce a auzit arma descărcată, fiul ei ar fi fugit spre ușa camerei sale, unde Callejas l-a împușcat. Ulterior, ea a tras cu arma şi asupra fiicei sale. Apoi, a încercat să se sinucidă folosind un medicament pe bază de prescripție medicală. Poliția a spus: ”În cursul acestei anchete, ofițerii au aflat că Esther și-a sunat soțul și un alt membru al familiei pentru a le spune că tocmai a ucis copiii. Esther nu a sunat la 911, chiar dacă copilul ei de șase ani era încă în viață și plângea”.

De asemenea, oamenii legii au dezvăluit că mama a recunoscut, într-un interviu acordat poliției, a doua zi, că și-a ucis copiii pentru că dorea ca ei ”să ajungă în Rai”. Callejas este ținută în închisoare până va apărea în faţa judecătorului, iar cauţiunea ei este stabilită la 2.000.000 de dolari, potrivit Daily Star.

EMA: A fost identificată o posibilă legătură între cazuri rare de coagulare a sângelui și vaccinul anti-Covid de la Johnson&Johnson
Articolul anterior
Statul în care femeile ar putea să dea în judecată bărbații pentru sarcini nedorite
Articolul următor
Alte articole interesante