O femeie din Vadul lui Vodă a stat cu hoțul în casă mai bine de 3 ore, privindu-l neputincioasă cum o jefuiește. Individul a fost reținut

În noaptea de 10 mai curent, după miezul nopții, în casa unei femei de 78 de ani, care locuiește în orașul Vadul lui Vodă, în mod tainic, a pătruns o persoană necunoscută.

separator
Individul intenționa să sustragă mai multe bunuri, iar când a fost văzut de femeie acesta a îmbrâncit-o și a amenințat-o să tacă și să nu întreprindă nimic, pentru ca el să-și pregătească restul bunurilor din casă. Într-un moment potrivit, având posibilitatea, stăpâna casei a apelat la ajutorul vecinului, însă el nu a intervenit la reținerea individului, anunțând poliția. Ultimul a reușit să fugă doar cu bijuteriile din aur.

La primirea apelului, polițiștii Inspectoratului de Poliție a sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău a IGP au intervenit și, în câteva zile, au identificat și reținut făptașul.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, din raionul Criuleni. În cadrul acțiunilor procesual penale, bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că nu este la prima abatere, anterior fiind judecat de mai multe ori pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform prevederilor prevăzute de art.187 Cod Penal, Jaf. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Conform legislației în vigoare, pentru fapta comisă acesta riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

Ultimele momente filmate în ,,Audi”. Tineri care se distrau, urmate de imagini cu accidentul produs
Articolul anterior
Poliția pregătește amenzi pentru veteranii care au participat la protestul din PMAN
Articolul următor
Alte articole interesante