O femeie infectată cu noul coronavirus a devenit mamă în timp ce se afla în comă

Angela Primachenko, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Vancouver, Statele Unite ale Americii, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus în timp ce era însărcinată în 33 de săptămâni.

separator
Femeia a fost în comă indusă pentru zece zile, iar atunci când s-a trezit, ea a aflat că născuse. Medicii i-au spus că cel de-al doilea ei copil, o fetiță ce va purta numele Ava, a venit pe lume în urmă cu cinci zile.

Ea a fost, însă, nevoită să aștepte încă o săptămână pentru a-și ține bebelușul în brațe, însă acum se bucură din plin de momentele pe care le petrece alături de ea, întrucât cele două au fost externate.

Astfel, după mult timp în care au trecut prin momente dificile, Angela și-a dus fiica acasă, unde și-a cunoscut sora mai mare, o fetiță de 11 luni, pe nume Emily.

Momentul a fost filmat, iar imaginile au fost, evident, făcute publice. ”Fiicele mele s-au cunoscut ieri.”, a scris Angela în dreptul imaginilor pe care le-a făcut publice pe rețelele sociale.

”Ultimele săptămâni au fost extrem de dificile pentru noi și a adus schimbări neașteptate în viața mea. Acum simt că pot să scriu un roman. Acum, însă, voi scrie doar că viața e frumoasă și ar trebui să găsim binele în fiecare experiență pe care o trăim.”, a mai scris femeia.

Angela a luptat cu noul coronavirus timp de 17 zile, dintre care zece le-a petrecut în comă indusă. Potrivit unor imagini făcute publice pe Instagram, ea a fost scoasă de la Terapie Intensivă în aplauzele medicilor.

De asemenea, ea spune că nu știe de unde a contractat virusul și insistă că și-a luat toate măsurile de siguranță pentru a preveni infecția cu noul coronavirus. De îndată ce s-a simțit rău, ea a cerut ajutor specializat și a fost rapid intubată, întrucât nu putea respira, potrivit a1.ro.

O fetiță cu Covid-19, operată de apendicită acută. Mărturiile medicului
Articolul anterior
Coronavirus: 148 de cazuri noi confirmate în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante