O femeie s-a trezit din comă după ce a auzit vocea răposatului ei soț. Ce i-ar fi spus bărbatul

O femeie susține că soțul ei decedat i-a salvat viața după ce a fost lovită de un autobuz. În timp ce unii ar putea considera că este o coincidență, o asistentă face lumină asupra unui fenomen numit „viziune”, scrie avantaje.ro.

Carole Attle, o văduvă, susține că soțul ei decedat a intervenit și i-a salvat viața atunci când a fost lovită de un autobuz în timp ce făcea cumpărături în Stockton-on-Tees. Carole a suferit răni grave, inclusiv vânătăi pe tot corpul, o fractură de ochi și de nas, trei coaste rupte și o hemoragie cerebrală. Cu toate acestea, a supraviețuit.

A fost plasată în comă indusă medical și transportată la Spitalul Universitar James Cook din Middlesbrough după ce a fost lovită de un autobuz pe 28 iulie anul trecut. Ea a petrecut în total 5 săptămâni la terapie intensivă, timp în care susține că a primit o vizită de la răposatul ei soț, David, care a decedat în 2019, la vârsta de 74 de ani.

Carole spune că David a încurajat-o să „continue să lupte” în timpul șederii sale în spital, deoarece „nu este loc la etaj pentru tine”. „După aceea, nu mai știu nimic până 5 săptămâni mai târziu, când m-am trezit pe un pat de spital”, a explicat ea.

O femeie care lucrează ca asistentă la un centru de îngrijire paliativă face lumină asupra unui fenomen numit “vizionarism”, care apare în săptămânile care preced moartea unei persoane. Potrivit acesteia, oamenii pot începe să-i vadă pe cei dragi, prietenii sau animalele de companie decedate cu până la o lună înainte de deces.

Aceste viziuni pot avea loc în vis sau în timp real și, de obicei, sunt trăite doar de persoana care moare. Scopul asistentei este de a educa oamenii cu privire la procesul morții și de a atenua orice temeri sau anxietăți pe care le-ar putea avea cu privire la ceea ce ei sau cei dragi lor ar putea experimenta.

Fetița de doi ani care a căzut de la etajul opt al unui bloc din Capitală s-a stins pe patul de spital

Fetița de doi ani, care acum zece zile a căzut de la etajul opt al unui bloc din Capitală, a murit pe patul de spital noaptea trecută.

Copilul a fost internat în stare gravă în secția reanimare la Institutul Mamei și Copilului. Contactat de IPN, purtătorul de cuvânt al instituției, Maxim Cazacu, a precizat că, de la internare și până în prezent, pacienta s-a aflat în comă.

„Medicii de la Institutul Mamei și a Copilului au făcut tot posibilul, însă din păcate pacienta nu a putut fi salvată”.

Atunci când s-a produs cazul, oamenii legii precizau geamul apartamentului era deschis, iar fetița, urcând pe pervaz și sprijinindu-se de plasă, a căzut în gol.

Părinți sunt îndemnați să manifeste prudență sporită la geamuri, mai ales dacă sunt lăsate deschise. Accesul copiilor la ferestre trebuie restricționat, iar pentru a bloca geamurile este recomandată instalarea dispozitivelor speciale. De asemenea, adulții nu trebuie să lase copiii singuri în cameră atunci când aerisesc încăperea. Este indicat să fie utilizat sistemul de deschidere a geamului pe verticală – de sus în jos.

Șoferii care rămân fără combustibil pe autostrăzile din Germania vor primi amenzi de până la 70 de euro

Este ilegal să rămâi fără carburant pe autostradă, în conformitate cu StVO (Straßenverkehrsordnung), regulamentul german privind circulația rutieră din Germania. Amenda poate fi de la 30 de euro până la 70 de euro, în funcție de caz.

Presa din Germania a descoperit ca un Mercedes diesel este mult mai  eficient decat unul electric sau PHEV! C300e vs C300d vs EQE350+ 2022 -  AUTOLATEST

Motivul pentru care poți fi amendat, de fapt, este că oprirea pe autostradă din această cauză poate fi evitată și reprezintă o eroare umană și, prin urmare, este pedepsită, transmite Adevărul.ro

În mod normal, oprirea pe autostradă în caz de defecțiune nu este taxată, dar pentru că acest lucru poate fi evitat și pentru că șoferul trebuie să se asigure că nu se va întâmpla, se plătește.

Ce prevede legea germană:

  • 118178 / Oprire (< 3 minute) pe autostradă / 30 €.
  • 118704 / Staționare (> 3 minute) pe autostradă / €70
  • 118705 / Staționare (> 3 minute) pe autostradă și punerea în pericol a altora / 85 €
  • 118706 / Staționare (> 3 minute) pe autostradă cu producerea unui accident ulterior / €105

De asemenea, nu există nicio diferență între turiști sau localnici în acest caz, ceea ce înseamnă că oricare dintre ei va fi sancționat.

Durere fără margini la Bender! Doi muncitori au murit înecați, în timp ce efectuau lucrări tehnice la o groapă de canalizare

Doi muncitori au murit după ce au căzut într-o canalizare în orașul Bender. Totul s-a întâmplat pe data de 21 iunie, în timp ce aceștia efectuau lucrări tehnice.

gallery images

Bărbații au coborât în groapa de canalizare, iar un moment dat, unul dintre ei a fost tras în țeavă de un debit puternic de apă de canalizare, transmite www.stiri.md, conform presei din regiune.

Colegul său a încercat să-l salveze, dar a fost și el aspirat.  

La locul accidentului au acționat toate serviciile de urgență ale orașului Bender și au fost implicate echipamente speciale.

Operațiunile de căutare și salvare au durat cinci ore și jumătate. Corpul decedatului a fost găsit într-o conductă de canalizare, la 40 de metri de locul faptei.

Cel de-al doilea angajat al companiei de apă a fost transportat la spital. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a murit ieri, 22 iunie, la terapie intensivă, fără a-și recăpăta cunoștința.

gallery images
gallery images
gallery images

Electrocardiografe, aparate portabile de ultrasonografie și alte echipamente, donate de OMS și SUA pentru 18 instituții medicale din țara noastră
Articolul anterior
Andreea Bănică a renunțat la verighetă
Articolul următor