O femeie s-a trezit după miezul nopții cu un străin mort în bucătăria apartamentului

O femeie a alertat poliția, după ce a găsit un bărbat străin în bucătărie. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:10, într-un apartament de pe bulevardul Mircea cel Bătrân, din sectorul Ciocana.

Femeia a sunat la serviciul 112 și a declarat că în bucătăria din apartamentul său zace un bărbat necunoscut. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, dar și un echipaj de poliție, scrie deschide.md.

Medicii au constat decesul victimei, însă pe suprafața cadavrului bărbatului de 53 de ani nu au depistat semne de moarte violentă. Femeia le-ar fi spus polițiștilor că răposatul îi este străin, dar îi știe doar prenumele și că ar locui în sectorul Buiucani.

Acesta le-ar mai fi spus că bărbatul a venit acum trei zile în ospeție la ea împreună cu fostul soț, în vârstă de 43 de ani. Ieri, cei trei ar fi sărbătorit împreună ziua de naștere a fostului soț al femeiei, la ea acasă și au consumat alcool până aproximativ la ora 22:oo, după care s-au culcat.

Femeia s-a trezit după miezul nopții și a mers la bucătărie unde și-a găsit oaspetele în stare de inconștiență. Aceasta a încercat să-i acorde primul ajutor medical, dar acesta nu mai prezenta semne de viață.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului.

O femeie de 101 ani și fiica sa, de 80 de ani, s-au vindecat de Covid
Articolul anterior
Îmbulzeală mare la concertul interpretei ruse Zivert, susținut la Chișinău. Fanii au uitat de Covid
Articolul următor