O femeie s-a înecat cu o semință de bostan. Fiica acesteia acuză medicii de neglijență

O femeie din Capitală s-a înecat cu o semință de bostan. Aceasta însă a fost purtată de la un spital la altul, fără ca să i se rezolve problema. Fiica femeii acuză medicii de neglijență. Mai mult, ea susține că la una din instituții, medicul de gardă era în stare de ebrietate, astfel că femeia a revenit acasă, tot ,,cu semința în gât”.

separator

Mai jos, redăm afirmațiile tinerei. În acest moment, nu putem confirma veridicitatea celor spuse. Totodată, avem încrederea deplină că adevărul va ieși la iveală, în acest caz.

Iată ce scrie tânăra:

,,Spitalele si medicii din Moldova nu contenesc sa „uimeasca”!!! Ieri in familia mea a avut loc un indicent neplacut si chiar grav. Mamica s-a inecat cu o sambura de bostan si abia de respira. Am chemat salvarea, ei ne-au dus la Sp. de Urgenta unde „Surpriza” medicii de acolo au spus ca nu au aparat cu ce sa scoata sambura si ne-au indreptat in alt spital ( nu am retinut denumirea). Acolo la fel nimeni nu ne-a putut ajuta si ne-au indreptat catre Sp. Sfanta Treime. Ajunsi acolo surorile medicale ne-au zis sa asteptam ca acus vine medicul. Deja trecuse in jur de 40 de minute si medicul nu venea. Tatal meu vadit furios s-a dus si a deschis usa cabinetului unde se afla medicul, acesta statea cu bautura pe masa in stare de ebrietate totala fara nicio jena. Este ceva strigator la cer, sta omul in situatie critica in institutia medicala iar cei care ar trebui sa sara in ajutor sunt beti! Strasnic! Mama nu a primit niciun ajutor, am revenit acasa, se simte mai binisor desi sambura asa si sta in gat, mai vedem ce si cum, speram sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu ca de la unii medici de la noi nu ai ce astepta😢. Ps: pacat ca la moment nu ne-am gandit sa facem video”, a scris Hincu Xenia pe pagina sa de socializare.

Eva Timuș, câștigătoare în etapa duelurilor la ,,Vocea României”! Vezi momentul spectaculos
Articolul anterior
Tone de mere putrezesc pe marginea drumului, în apropiere de Otaci
Articolul următor
Alte articole interesante