O femeie și-a dat suflarea pe stradă, după ce ambulanța a venit abia după 6 ore

O femeie din Țara Galilor a murit după ce a așteptat ambulanța timp de șase ore pe marginea unui trotuar, transmite presa internațională.

separator
Donna Gilby, o femeie originară din Țara Galilor, în vârstă de 47 de ani, a alunecat pe stradă și și-a fracturat un picior, iar pentru că nu s-a mai putut mișca din cauza durerii, a sunat la ambulanță și a așteptat venirea serviciilor medicale chiar în locul cu pricina.

Femeia și-a petrecut ultimele ore din viață pe asfaltul rece de la marginea drumului, în orașul Cwmaman, timp în care apropiați, dar și persoane necunoscute i-au adus pături pentru a o înveli și băuturi calde pentru ca acesta să se încălzească. Donna nu a fost mutată din locul unde s-a întâmplat tragedia, deoarece aceasta acuza dureri mari și la coloană.

Ambulanța a venit abia după 6 ore de chin, și a transportat-o pe femeie la spitalul Prince Charles din merthyr Tydfill. Donna Gilby a încetat din viață însă a doua zi, în urma unui stop cardiac.Tatăl femeii, în vârstă de 74 de ani, a declarat că în momentul în care a sunat la ambulanță i s-a comunicat că exista un număr mare de urgențe și că un echipaj va ajunge la fața locului cât mai repede posibil. Donna Gilby plecase din apartamentul ei în dimineața zilei de joi, pentru a merge la o programare la doctor. Atunci s-a întâmplat nenoricirea.

Rudele femeii sunt acum revoltate și doresc să își facă dreptate prin intermediul instanțelor, scrie antena3.ro.

Rând mare la frontiere. Moldovenii vin acasă!
Articolul anterior
Foto! Frumusețea Chișinăului, surprinsă în ajunul Sărbătorilor de Iarnă!
Articolul următor
Alte articole interesante