O femeie și-a găsit în Anglia fiica dispărută în urmă cu 29 de ani

O femeie și-a găsit în Anglia fiica care a fugit de acasă acum 29 de ani, după o ceartă.

Fata din Irkutsk a dispărut după o ceartă cu mama ei, în urmă cu 29 de ani. Părintele a insistat să afle ce s-a întâmplat cu fiica ei în urmă cu doar cinci ani. Astăzi a fost găsită fiica pensionarei.

În 1992, femeia s-a certat cu fiica ei de 20 de ani. Atât de mult încât fata, într-un acces de furie, și-a împachetat lucrurile și a părăsit casa. „Nu mă mai căuta, nu mă voi întoarce acasă”, a spus ea și, plecând, a trântit ușa.

Femeia a fost la început sigură că fiica ei se va răcori și se va întoarce acasă. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult, nici măcar nu i-a dat mamei sale vestea unde se află și nu a luat niciodată legătura cu ea. Femeia în tot acest timp nu a știut dacă fiica ei era în viață.

Mama a încercat să-și găsească fata prin prieteni și rude. Dar nimeni nu știa nimic despre ea. La numai 24 de ani de la acea ceartă, pensionara a decis să înceapă să-și caute fiica și a apelat la poliție.

Căutările nu s-au limitat la teritoriul Rusiei, sute de cereri au fost trimise de la Irkutsk în diferite țări. Drept urmare, la cinci ani de la începerea căutărilor, femeia a fost găsită în viață.

Ea locuiește într-o zonă pitorească a Marii Britanii cunoscută sub numele de Lake District.

„Femeia locuiește de mulți ani în comitatul Cumbria din Marea Britanie. În prezent, pentru reunificare, inițiatorul căutării a fost înștiințat că fiica ei este în viață și este sănătoasă și este cetățean al Angliei. Datorită muncii poliției, familia, după 3 decenii, are ocazia să se reunească”, au transmis oamenii legii pe site-ul poliției din Irkutsk.

Озерный край

Pensionara a avut noroc că și-a găsit fiica în viață. Numai că se pare că povestea nu se va încheia cu împăcare. Cetățeanca Angliei care a aflat despre efortul mamei sale, a spus că nu are de gând să comunice cu ea. În cele din urmă, femeia nu a insistat să se întâlnească cu fiica ei. A vrut doar să știe că este în viață și că se simte bine.

Maia Sandu va efectua marți o vizită oficială în România, la invitația președintelui Klaus Iohannis
Articolul anterior
Aleksandr Lukașenko recunoaște pentru prima oară că armata bielorusă i-a ajutat pe migranți să ajungă la granița UE
Articolul următor
Alte articole interesante