O femeie şi-a ucis în bătaie bebeluşul de 2 luni, pentru că plângea. Aceasta și-a aflat sentința

O tânără mamă de 25 de ani din Lituania, stabilită în Stoeneşti, județul Olt, a fost condamnată la 18 ani de închisoare, după ce și-a ucis fiica de numai 2 luni, pentru că nu mai suporta să o audă cum plânge. Oroarea a avut loc în iunie 2020, iar sentinţa nu este este definitivă, scrie Observator.

În primă instanță, Tribunalul Olt a decis o pedeapsă de 8 ani și 3 luni de închisoare pentru tânăra mamă. Sentinţa a fost atacată şi retrimisă la tribunal pentru rejudecare, iar în urmă cu câteva zile, judecătorii au decis să o trimită pe femeie 18 ani după gratii.

Hotărârea nu este însă una definitivă. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța, a declarat atunci că femeia și-a lovit fetița și a zguduit-o puternic, provocându-i un hematom la nivelul creierului. Pentru că micuța nu a tăcut și a continuat să plângă, mama sa a lovit-o de marginea pătuțului și i-a fracturat coloana.

Anca Anuţa, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt: A exercitat acte de violenţă asupra fiicei sale, minora în vârstă de două luni, în urma loviturii aplicate, minora decedând.

Inițial, femeia a dat vina pe celălalt copil, în vârstă de 2 ani, care ar fi tras bebeluşul din pat.

În Moldova, s-au copt primele cireșe
Articolul anterior
73 cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 de ore
Articolul următor
Alte articole interesante