O femeie și-a vândut casa pentru a-i da 100.000 de dolari unui bărbat de pe facebook care ,,s-a îndrăgostit” de ea

O femeie de 75 de ani, din Georgia, Statele Unite, și-a vândut casa ca să-i dea aproape 100.000 de dolari unui bărbat de pe Facebook care a păcălit-o că s-a îndrăgostit de ea. Poliția a spus că femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a început să vorbească cu bărbatul pe platforma socială în luna martie, relatează Insider, citează digi24.ro.

Când relația dintre cei doi a început să devină „serioasă”, bărbatul a început să-i ceară bani. Flatată că un bărbat s-a îndrăgostit de ea, bătrâna n-a stat prea mult pe gânduri și și-a vândut casa. În total, femeia i-a trimis escrocului aproximativ 95.000 de dolari, cea mai mare parte a sumei provenind din vânzarea casei. Ea i-a expediat banii cash prin firme de curierat, în ciuda faptului că nu s-au întâlnit niciodată în persoană, la o adresă din Nebraska. După ce a primit banii, bărbatul a întrerupt orice comunicare cu bătrâna, iar aceasta și-a dat seama că a fost păcălită și s-a dus la poliție.

Anchetatorii fac acum investigații în vederea identificării escrocului. Înșelătoriile de acest gen sunt tot mai întâlnite în SUA. Numai în ultimul an, americanii au pierdut 1,3 miliarde de dolari din cauza escrocilor sentimentali de pe rețelele sociale. În general, aceștia vizează persoane singure cărora le acordă timp și construiesc relații virtuale, apoi sub viverse pretexte cer bani.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Un oraș din Japonia interzice mersul pe scările rulante. Care este motivul

Într-un oraș din Japonia a fost introdusă o ordonanță pentru a-i împiedica pe oameni să meargă pe scările rulante.

Ordinul a intrat în vigoare în Nagoya la 1 octombrie și interzice oamenilor să meargă pe scările rulante, în încercarea de a preveni accidente precum căzăturile, scrie Independent.

Deși în orașul de pe coasta Pacificului se obișnuiește ca oamenii să se oprească pe partea stângă a scărilor rulante și să păstreze partea dreaptă liberă pentru cei care se grăbesc, au existat cazuri în care mai multe persoane și-au pierdut echilibrul și i-au dezechilibrat și pe alții.

Chiar dacă s-au făcut încercări de promovare a practicii de a sta nemișcat pe scările rulante după persoanele în vârstă și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibile accidente sau căzături, acestea nu au dat niciun rezultat.

Peste 805 accidente care au avut loc pe scările rulante au fost catalogate ca fiind cauzate de „utilizarea necorespunzătoare a acestora” în 2018 și 2019, potrivit celor mai recente date ale Asociației japoneze a ascensoarelor, a relatat Japan Times.

În urma introducerii noii ordonanțe, primăria a difuzat, de asemenea, spoturi publicitare și afișe în principalele gări, în încercarea de a sensibiliza populația.

Nagoya nu este primul oraș care introduce o astfel de ordonanță. Și în orașul Saitama a fost aplicată o regulă similară în urmă cu doi ani, în octombrie 2021.

sursa

Tragedie la grătar, în minivacanța de 1 mai. Un copil de 3 ani s-a înecat în râu
Articolul anterior
Sabotaj în Rusia: Un tren care transporta combustibil a deraiat la granița cu Ucraina, după ce linia ferată a fost aruncată în aer
Articolul următor