O femeie și un bărbat sunt căutaţi de Poliţie. Vezi ce fapte rușinoase au făcut!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sunt în căutarea unei femei și a unui bărbat, care sunt suspectați de furt și escrocherie.

separator
Femeia care apare în imagini este căutată pentru furt de telefon mobil. Aceasta, în timp ce se afla într-o farmacie amplasată pe str. T. Vladimirescu din or. Durlești, a sustras telefonul ce era lăsat fără supraveghere pe masa. Acțiunile ei au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta farmaciei.
Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației în vigoare aceasta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. Persoanele care au recunoscut-o, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de telefon 060687414.

Al doilea individ care apare imagini este căutat pentru escrocherie. Potrivit reprezentanților magazinului de telefonie mobilă, suspectul a intrat în magazin și în urma discuțiilor cu agentul de vânzări a solicitat să i se prezinte o pereche de căști. Astfel sub pretextul că vrea să le cumpere, și folosindu-se de neatenție vânzătorului le-a schimbat cu altele, iar cele originale însușindu-le, a părăsit incinta magazinului.
În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru escrocherie.Suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani. Dacă cineva deţine informaţii despre locul aflării lui, este rugat să telefoneze la 069363106. Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Peste 21.199 moldoveni au părăsit țara în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Se pare că virusul din China nu mai poate fi controlat. OMS se pregăteşte să anunţe alertă mondială
Articolul următor
Alte articole interesante