O fetiţă a murit în somn la o zi după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus

O fetiţă de patru ani a murit în somn, la o zi după ce ea şi mama ei au fost testate pozitiv la Covid-19.

O fetiţă de patru ani a murit în somn, în Statele Unite ale Americii, la o zi după ce ea şi mama ei au fost descoperite ca fiind infectate cu Covid-19.

Tragedia s-a petrecut în Galveston, Texas, victima fiind identificată drept Kali Cook, o fetiţă de numai patru ani. Conform Mirror Online, după decesul micuţei, mama fetiţei a recunoscut că a fost în permanenţă o antivaccinistă, dar acum regretă că s-a opus vaccinării anti-Covid-19, scrie observator.com citat de paranteze.md.

Autorităţile locale au precizat că micuţa Kali este primul minor de până în 10 ani care moare de Covid-19 în zona oraşului Galveston şi, deci, cea mai mică victimă făcută de Covid-19 în zona oraşului respectiv. Mama micuţei Kali a transmis un mesaj tulburător: „Suntem distruşi şi pierduţi. Nu ne dăm seama cum o să putem supravieţui fără strălucirea ei”

Micuţa ar fi murit la doar câteva ore după ce a primit pastile pentru combaterea stării febrile.

Karra Harwood, mama micuţei, recunoaşte că întreaga familie s-a opus, iniţial, vaccinării anti-Covid-19, iar acum regretă decizia luată. Mama micuţei a povestit că întreaga familie era în carantină, după ce ea a fost testată pozitiv la Covid-19, dar că a încercat să stea departe de micuţă, pentru ca fetiţa să nu se infecteze şi ea.

În noaptea de luni spre marţi, însă, Kali a făcut febră, iar ea i-a dat pastile specifice pentru o asemenea situaţie. Totuşi, infecţia a evoluat galopant în cazul fetiţei, astfel că micuţa Kali murea după doar câteva ore, în somn.

O copilă de 11 ani a fost lovită de o maşină pe o trecerea de pietoni din Capitală
Articolul anterior
Mănâncă 3 curmale zilnic și aceste 6 lucruri se vor întâmpla!
Articolul următor