O fetiță de 14 ani și-a luat zilele după ce a fost violată de 5 tineri într-un cimitir, în Belgia

Cinci adolescenți au fost reținuți în Belgia după un presupus viol în grup, victima fiind o fată de 14 ani, transmite BBC. Potrivit presei belgiene, imaginile atacului sexual au ajuns pe internet, iar adolescenta și-a pus capăt zilelor.

Procurorii spun că trei dintre suspecți, care sunt minori, au ajuns la un centru special, iar doi tineri de 18 și 19 ani au fost arestați, scrie observator.

Procurorii au confirmat că îi investighează pe tineri pentru „fapte care s-au petrecut cu puțin timp înainte de moartea victimei”. Conform unor informații apărute în presa din Belgia, fata a aranjat o întâlnire cu un prieten într-un cimitir din Ghent, pe data de 15 mai. Acesta, însă, a venit la locul stabilit cu alți patru amici și împreună au abuzat-o pe adolescentă. Mai mult, au publicat imaginile pe social media. „A fost picătura care a umplu paharul pentru ea… toată lumea ei s-a prăbușit”, a declarat tatăl tinerei, pentru ziarul Het Nieuwsblad.

Primarul din localitatea în care trăia adolescenta povestește că o cunoștea și este șocat de caz. „Nu îți imaginezi că așa ceva se poate întâmpla în municipalitatea ta„, a mărturisit el, pentru Het Laatste Nieuws. Cazul a creat un val de indignare în Belgia, stârnind reacții la nivel înalt. Secretatul de stat pentru Egalitate, Sarah Schlitz, a jurat să ia măsuri pentru a opri răspândirea pe social media a imaginilor de acest fel. „Distribuția acestor imagini este nu doar intolerabilă, ci mai ales ilegală. Nu ar trebui să fie posibil, a spus ea, adăugând că echipa ei se va întâlni cu reprezentanții marilor companii de social media pentru a discuta politici de moderare a conținutului.

„Oribil. Nu sunt cuvinte. Le spun victimelor violenței sexuale: depuneți plângere„, a scris pe Twitter ministrul Justiției din Belgia, Vincent van Quickenborne, potrivit BBC. Acesta a precizat că sistemul judiciar va face tot posibilul pentru a găsi și pedepsi făptașii, la fel ca și cei care publică astfel de înregistrări. Liesbet Stevens, expert în egalitatea de gen, a spus pentru VRT News că asaltul „nu este din nefericire un caz izolat” și a spus că sunt raportate aproximativ 200 de violuri în grup în fiecare an, în Belgia.

Era naturală și frumoasă, iar acum nu se mai suportă! Incredibil cum arată un fost model care și-a mărit sânii de 16 ori

Operațiile estetice sunt foarte celebre în rândul femeilor, dar unele dintre ele exagerează și abuzează de ele. La fel a făcut și un fost model celebru, care și-a operat sânii de 16 ori. A ajuns să aibă un bust exagerat de mare și acum se consideră urâtă, motiv pentru care vrea să renunțe la intervenții, scrie redactia.ro.

Katie Price și-a mărit sânii de 16 ori

Katie Price este un nume celebru în Marea Britanie. Femeia a încercat de toate în viață: a fost model, a cochetat cu televiziunea, s-a lansat și în muzică și, cel mai dureros, și-a făcut numeroase operații estetice. În urmă cu câțiva ani era o fată normală, naturală, dar timpul a schimbat-o radical și a transformat-o într-o păpușă siliconată.

Era naturală și frumoasă, dar a simțit nevoia de mai mult și a început să se opereze. Dacă la 17 ani era deja un model apreciat, cu forme naturale, bucle proeminente și un zâmbet frumos, peste ani și ani a început să fie arătată cu degetul de toată lumea. Aceasta a ajuns să se opereze la nivelul feței de nenumărate ore, are buze mari și un nas mic, de păpușă, dar și un posterior mare, și el injectat.

Totuși, cel mai tare șochează cu sânii exagerat de mari, aflați deja la operația cu numărul 16. Are o mărime uriașă și deja nu îi mai poate ascunde. În plus, au devenit foarte incomozi și îi provoacă dureri de spate. Katie ia în calcul să scoată implanturile, dar nu este complet sigură că vrea să facă acest pas.

Vedeta nu se mai suportă și spune că, uneori, nu se mai poate privi în oglindă. I se pare că deja a exagerat și efectul nu este deloc unul plăcut. Din contră, se simte o femeie urâtă și vrea să pună punct circului în care spune că a intrat din prea multă curiozitate. Nu le încurajează pe tinerele din ziua de azi să apeleze la medicul estetician, ci le învață să iubească naturalețea.

Când eram în camera de machiaj, m-am uitat în oglindă și am spus: „Sunt atât de urâtă!” Acum mă gândesc „Nu mai mult pe față”, pentru că știi când ai aspectul de operație? Am asta acum. Nu e vorba că mă deranjează, pentru că mi-am făcut-o singură, dar uneori trebuie să te retragi puțin.”, a explicat vedeta.

Militarii moldoveni se vor antrena, alături de colegi din patru țări, în cadrul unui exercițiu

Militarii Armatei Naționale se vor antrena alături de colegii lor din România, Statele Unite ale Americii și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, la exerciţiul multinațional „JCET-2023” (Joint Combined Exchange Training), anunță Ministerul Apărării.

Exercițiul se va desfășura la centrele de instruire ale Armatei Naționale, în perioada 27 martie-7 aprilie curent și are ca scop antrenarea în comun şi efectuarea unui schimb de experienţă între militarii forţelor speciale moldoveneşti, române, americane, britanice, precum și creșterea nivelului de interoperabilitate între contingentele participante.

Conform scenariului, militarii din cele patru țări vor executa trageri de luptă avansate, paraşutări, exerciţii de antrenament în teren cu misiuni specifice.

„Joint Combined Exchange Training” se desfăşoară în conformitate cu planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2023.

Militarii din Batalionul cu Destinație Specială „Fulger” ai Armatei Naționale participă la „JCET” începând cu anul 2009.

NOTĂ: Informăm cetățenii că, în contextul desfășurării exercițiului „JCET 2023”, tehnica militară urmează să se deplaseze din unități la centrele de instruire ale Armatei Naționale pentru a participa la antrenamente. În acest sens, rugăm cetățenii să nu speculeze pe seama exercițiului și deplasării planificate a tehnicii militare.

Consultații stomatologice gratuite pentru copiii din Sângerei și Telenești. Echipele mobile de medici îi așteaptă începând de azi

În perioada 27-31 martie, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite copiilor din raioanele Sângerei și Telenești, transmite moldpres.md.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, în perioada menționată vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice unor copii din raioanele Sângerei și Telenești. Astfel, pe 27-31 martie medicii vor activa în Prepelița, raionul Sângerei; pe 27 martie – în Pistruieni, raionul Telenești; pe 28-31 martie – în Târșiței, raionul Telenești.

Conform programului aprobat de CNAM, în perioada de 27-31 martie nu sunt prevăzute servicii de screening pulmonar.

Săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite 840 de persoane, dintre care 481 – screening pulmonar și 359 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Tânărul care și-a împușcat iubita din Holercani a primit 18 ani de închisoare
Articolul anterior
Fiul lui Lili Lozan a împlinit 1 anișor: ,,Suntem recunoscători pentru tot ce ni se întâmpla!”
Articolul următor