O fetiță de 15 ani a murit în timp ce întreținea relații sexuale într-o mașină

O minoră de 15 ani din Rusia, a murit intoxicată cu monoxid de carbon în timp ce făcea sex într-o mașină. Adolescenta și iubitul ei, de 22 de ani, se aflau într-o mașină parcată într-un garaj și au lăsat motorul să meargă pentru a se încălzi, scrie Daily Mail.

separator

Din ceea ce le-a povestit tânărul polițiștilor ruși care au deschis o anchetă, cei doi s-au întâlnit în timp ce Dorogov își vizita rudele care locuiau în satul Zemetchino, același sat ca și fata. Ei au mers  într-un garaj unde a parcat mașina, iar atunci când au început să se dezbrace, tânărul a pornit motorul pentru a încălzi mașina.

Cei doi au început să se simtă tot mai rău, iar atunci când tânărul a încercat să iasă din mașină a leșinat. Când și-a revenit în fire a luat-o pe adolescentă și a scos-o din garaj, dar era prea târziu, nu s-a mai putut face nimic pentru fată. Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că autopsia a arătat că fata a murit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon. Tânărul este cercetat și pentru relații sexuale cu un minor.

,,Deși știa că victima era mai mică de 16 ani, suspectul a avut o relație sexuală cu ea în mașina Lada Priora. Motorul masinii a fost pornit pentru a le ține cald, iar ușile din garaj au fost închise”, a mai spus reprezentantul poliției, potrivit libertatea.ro.

Ionuț Dolănescu a dezvăluit primele detalii, după ce s-a spus că Maria Ciobanu are probleme grave de sănătate
Articolul anterior
Fiica adoptată a Angelinei Jolie a împlinit 14 ani. Iată cum arată adolescenta acum
Articolul următor
Alte articole interesante