O fetiţă de 16 luni, lăsată singură acasă timp de 10 zile, în timp ce mama ei era în vacanţă

O fetiţă de 16 luni a murit de foame, lăsată singură acasă timp de 10 zile, în timp ce mama ei era în vacanţă. Kristel Candelario, în vârstă de 31 de ani, este arestată şi acuzată de crimă după ce copilul ei, Jailyn, a fost găsit fără viaţă în casa lor din Cleveland.

Un copil de 3 ani, găsit de polițiști rătăcind singur pe o stradă din  Capitală | Unica.md

Jailyn Candelario, în vârstă de 16 luni, a fost găsită „extrem de deshidratată” după ce mama ei, Kristel Candelario, a plecat într-o vacanţă şi a lăsat-o singură, a declarat poliţia, potrivit NBC News. Mama ei a plecat 10 zile în vacanţă, fără să fi luat vreo măsură pentru îngrijirea fetiţei de 16 luni, transmite mediafax.ro.

Kristel Candelario, în vârstă de 31 de ani, a fost arestată şi acuzată de crimă după ce fetiţa ei, Jailyn, a fost găsită fără răspuns în casa lor din 3129 W. 97th St.

Potrivit poliţiei, asupra fetiţei nu au fost identificate semne de agresiune, însă investigaţia a arătat că a fost lăsată nesupravegheată şi singură, ceea ce a dus la deces.

Când Candelario s-a întors acasă după vacanţa de 10 zile făcută în în Puerto Rico şi Detroit, a găsit-o pe Jailyn într-o stare gravă de deshidratare. Patul copilului era murdar şi plin de urină şi fecale.

Vecinii au declarat că mama le ceruse în trecut să aibă grijă de Jailyn şi nu înţelegeau de ce nu le-a cerut şi acum ajutorul. Ei se declară şocaţi, declarând că ţineau foarte mult la copilă. O vecină a spus că Jailyn era lăsată adesea în grija bunicii sale. „Mama voia mereu să iasă în oraş şi o lăsa adesea cu bunica ei”, a declarat aceasta pentru WOIO.

#stilunic – Ion Juglea:”Eu acasă am fost copilul alintat și răsfățat!”
Articolul anterior
Accident grav la Ceadîr-Lunga. Poliția a publicat imagini video cu impact emoțional puternic
Articolul următor