O fetiță de 2 ani, din Călărași, găsită de polițiști după o noapte întreagă de căutări

În noaptea de 13 mai, în jurul orei 00:30, angajații Inspectoratului de Poliție Călărași au fost anunțați despre dispariția unui copil, în vârstă de doar 2 ani.

separator
Deplasându-se la domiciliul părinților, polițiștii au stabilit că mama copilului a lăsat fetița împreună cu frățiorul de 4 ani în supravegherea buneilor, iar ea a plecat la lucru în câmp. Întrebată de oamenii legii, mama copiilor a spus că s-a întors acasă spre seară, unde a consumat alcool cu o vecină, iar la ora de culcare a observat că unul din copii lipsește. Buneii, de asemenea au fost depistați de polițiști în stare de ebrietate.

Acțiunile de căutare au durat toată noaptea, angajații poliției mobilizându-se de comun cu localnicii și autoritățile publice locale.

Abia dimineață, în jurul orei 08.00 fetița a fost găsită, într-o fâșie forestieră la o distanță de peste un kilometru de la casă părintească. Copila nu avea traume vizibile, dar totuși a fost transportată urgent la Spitalul raional din Călărași, pentru îngrijiri medicale. Autoritatea tutelară locală împreună cu angajații Inspectoratului național de securitate publică vor întreprinde măsurile necesare pentru a asigura protecția copilului.

La moment oamenii legii investighează cazul.

Inspectoratul General al Poliției vine cu un apel către părinți să-și supravegheze în permanență copiii. Aceștia sunt viitorul nostru, iar părinții sunt cei care trebuie să le ofere protecție, educație, susținere și dragoste. Sunt atât de mici și nevinovați, pentru a le distruge copilărie și a le marca negativ viitorul.

Încă 23 de angajați medicali, testați pozitiv cu Covid-19
Articolul anterior
După data de 16 mai, în Moldova va fi instituită stare de urgență în sănătate
Articolul următor