O fetiţă de 2 ani a fost internată în stare gravă la spital, după ce a fost bătută cu sălbăticie de propria bunică

Copila a ajuns în grija medicilor cu traumă cranio-cerebrală, comoţie cerebrală, contuzia ţesuturilor moi ale feţei, echimoze multiple ale feţei şi orbitei oculare. Cazul a avut loc în această noapte, în orașul Sângerei.

separator

Potrivit Poliției, micuţa împreună cu fratele ei au rămas în grija bunicilor în timp ce părinții acestora s-au dus la cumpărături. Întorși, aceștia au găsit minora de doi ani plângând și cu vânătăi pe față. Fratele acesteia a comunicat că bunica lor i-a lovit, fapt negat de bătrână.

În urma investigațiilor s-a stabilit că femeia de 47 de ani era sub influența alcoolului. Toate cauzele se investighează de poliție. 

sursa: www.publika.md

Un copil de 13 ani a pornit o mașină fără chei și a plecat la plimbare

Un minor în vârstă de 13 ani, care fugise dintr-un centru de plasament şi conducea un autoturism furat, a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

ma sina de poliie cu girofar noaptea

„Deşi poliţistul Marius se afla în timpul liber, flerul său nu a ţinut cont de orele de program! O seară de plimbare, aparent liniştită a poliţistului prin oraş, s-a transformat într-o misiune. Mai exact, azi-noapte, la ora 22,20, pe Şoseaua Buzăului din municipiul Brăila, Marius, poliţist în cadrul Poliţiei Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică, a observat un copil la volanul unui autoturism, motiv pentru care a circulat în spatele acestuia, timp în care şi-a anunţat colegii aflaţi în serviciu pentru a interveni cât mai repede. În acest timp, copilul şi-a continuat deplasarea, fiind identificat de poliţişti pe Calea Călăraşilor, la intersecţie cu Bulevardul Dorobanţilor. Poliţiştii au stabilit că este vorba de un minor, în vârstă de 13 ani, care fugise dintr-un centru de plasament”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Sursa citată precizează că „surpriza poliţiştilor a fost şi mai mare atunci când au stabilit faptul că baiatul, dornic de o plimbare, a căutat şi a găsit un autoturism cu portierele deschise”, pe care a reuşit să îl pornească fără a avea cheie, scrie Agerpres.

„Ce a urmat a fost o plimbare de scurtă durată, care, datorită atenţiei manifestată de poliţistul Marius, s-a sfârşit înainte de producerea unui eveniment rutier ce se putea transforma într-o tragedie. Pe această cale, dar şi în contextul Zilei Poliţiei Române ce urmează, îi mulţumim colegului nostru pentru spiritul civic de în comunicat.

Joe Biden, moment de candoare cu un copilaș care a început să plângă în timpul discursului său. „Îmi plac bebelușii mai mult decât…”

Președintele american Joe Biden a fost fotografiat în timp ce încerca să calmeze un bebeluș care a izbucit în plâns în timpul discursului său din cadrul evenimentului aniversar pentru Affordable Care Act.

În timp ce Biden ținea un discurs la Casa Albă, fiul congresmanului Jimmy Gomez a început să plângă, moment în care acesta s-a ridicat de pe scaun și a vrut să părăsească sala, pentru a nu-i deranja pe ceilalți.

Parlamentarul a fost oprit, însă, de Joe Biden.

„Este în regulă, ne plac bebelușii – nu trebuie să vă faceți griji pentru asta. E în regulă, e în regulă’, a dat asigurări președintele.

profimedia-0764732623
Biden hosts event for 13th anniversary of the Affordable Care Act

„De fapt, îmi plac bebelușii mai mult decât oamenii”, a adăugat el.

Apoi, Joe Biden l-a luat pe micul Hodge în brațe, l-a strâns la piept și apoi a început să se strâmbe la el pentru a-l înveseli. Imediat, copilul de doar patru luni a început să râdă.

În trecut, candidații la președinție obișnuiau să sărute capetele bebelușilor atunci când concurau pentru o funcție. Interacțiunea de joi i-a determinat pe unii din sală să glumească că acesta este un semn că Biden va candida din nou în 2024, scrie digi24.ro, conform DailyMail.

Joe Biden on Affordable Care Act - Washington
profimedia-0764725551
profimedia-0764726077

O mamă și-a ucis ambii băieți, iar apoi și-a luat zilele. Vecinii nu înțeleg de ce a recurs femeia la un astfel de gest: „Păreau complet normali, o familie fericită”

O familie s-a spulberat, după ce mama și-a ucis cei doi fii și apoi și-a pus capăt zilelor. Motivul halucinant pentru care femeia a ales să pună punct atât vieții sale, cât și vieților copiilor.

Incident halucinant în Marea Britanie, acolo unde o mamă în vârstă de 47 de ani a fost descoperită moartă, alături de trupurile neînsuflețite ale celor doi copii ai săi. Băiețeii aveau 9, respectiv 7 ani.

Mama celor doi băieți i-ar fi ucis pe cei doi, i-ar apoi și-ar fi pus capăt zilelor.

Vecinii familiei spun că mama băieților nu s-a comportat niciodată neobișnuit. Ei erau originari din Polonia, stabiliți în Marea Britanie.

Cadavrele celor trei membri ai familiei au fost descoperite la data de 9 martie, după ce autoritățile au forțat intrarea în casa în care aceștia locuiau.

Autoritățile au fost șocate când au văzut oroarea comisă. Mama copiilor i-ar fi asfixiat pe aceștia cu ajutorul unui colier de plastic, după care s-ar fi sinucis. Examinările post-mortem spun că motivul decesului în cazul tuturor membrilor familiei este spânzurarea.

„Maximus era pe pat în timp ce Alexander stătea întins pe podea lângă pat”, a transmis Oliver Stride, reprezentant al comandamentului specializat în criminalitate al Poliției Metropolitane din Londra, notează Kanald, conform Daily Mail.

De ce ar fi recurs femeia la un astfel de gest oribil?

Potrivit autorităților, cel care a identificat trupurile fără viață este chiar tatăl copiilor. Bărbatul a divorțat de mama băieților cu mai mult timp în urmă, iar cei care au cunoscut-o pe femeie spun că despărțirea ar fi făcut-o să recurgă la un asemenea gest cutremurător.

Localnicii sunt de-a dreptul îngroziți de ceea ce s-a petrecut la ei în cartier. Zona era considerată una liniștită. 

Membrii familiei erau apreciați și respectați de vecini

Localnicii mai spun că această familie nu a făcut niciodată probleme și erau văzuți drept persoane cumsecade.

Interesant este că, cu puțin timp înainte ca femeia să îi ucidă pe fii săi, una dintre vecinele sale i-a văzut pe cei trei în parc și, după părerea ei, aceștia erau foarte fericiți.

„Este cu adevărat șocant. Suntem o comunitate atât de strânsă, căreia îi pasă cu adevărat unul de celălalt”, „Erau polonezi. Prietena mea de peste drum a spus că nu l-a văzut pe soț de ceva vreme. Obișnuiam să o văd pe bunică plimbându-i pe cei doi copii. Obișnuiam să văd familia mergând până în parc și la oficiul poștal și mereu ne salutam”, au povestit vecinii polonezilor.

Planta care îmbunătățește memoria dacă o miroși
Articolul anterior
Video. Momentul prăbușirii avionului rusesc lângă Moscova a fost surprins de o cameră
Articolul următor