O fetiță de 6 ani s-a rătăcit în sectorul Telecentru. Cum au găsit-o părinții

Ieri seară, pompierii de la Detașamentul salvatori și pompieri ai sectorului Centru, au ajutat un copil în vârstă de 6 ani să-și găsească părinții, după ce acesta s-a rătăcit în preajma cartierului Telecentru.

separator
Potrivit IGSU, echipajul de salvatori se întorcea dintr-o misiune și, în apropiere de Complexul Memorial Eternitate, au surprins fetița plânsă și speriată, care le-a comunicat salvatorilor că nu poate găsi drumul spre casă.

Copilul a fost adus în detașament, iar prin intermediul Serviciului 112, a fost solicitată intervenția poliției pentru stabilirea identității minorei și căutarea părinților. În mai puțin de o oră copila a reușit să-și vadă apropiații, care erau îngrijorați de dispariția copilului. Minora a ajuns în siguranță la părinți, iar aceștia au fost mulțumiți de intervenția salvatorilor.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI îndemnă oamenii care au în grijă minori să-i monitorizeze strict și să nu le permită aflarea de unii singuri în locuri necunoscute pentru ei.

Cum vor fi afectați cetățenii români de ieșirea Marii Britanii din UE. Anunțul făcut de MAE
Articolul anterior
Scarlett Johansson a ieșit cu părul ud pe stradă
Articolul următor
Alte articole interesante