O fetiță de 8 ani a dispărut, ieri, în Durlești. Unde a fost găsită?

O fetiță de 8 ani a dispărut ieri, 18 august, în orașul Durlești din municipiul Chișinău. Potrivit informației, copila a mers în după-amiaza zilei de ieri la magazin și nu a mai revenit acasă.

separator

Părinții acesteia nu au reușit s-o găsească și au apelat serviciile de urgență.

Pentru efectuarea acţiunilor de căutare imediat au fost ridicați pe alertă peste 160 de salvatori din cadrul Direcției Regionale Căutare Salvare nr. 1, inclusiv un grup de chinologi, Direcția Generală Intervenții și Centrul Republican de Intervenții Operative din cadrul IGSU, în comun cu angajații poliției sectorului Buiucani.

Salvatorii și polițiștii au format grupuri de căutare pentru a identifica locul aflării fetiței.

Totodată, informația despre un minor dat dispărut a fost furnizată la toate serviciile de urgență, instituții medicale, dar și la agenți de transport public.

Din fericire, către ora 19:10 copilul a fost găsit nevătămat într-un maxi-taxi al unei rute municipale de conducătorul acestuia.

Potrivit informațiilor înregistrate fetița s-a rătăcit din motive neclare. Copilul a fost predat în siguranță angajaților IGSU de conducătorul maxi-taxi. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele de drept.

Banca Mondială va susține bugetul de stat al Republicii Moldova în 2020
Articolul anterior
Sora lui Sharon Stone se zbate între viaţă şi moarte din cauza Covid-19. Mesajul actriței
Articolul următor
Alte articole interesante