O fetiță de 9 ani, atacată de câini fără stăpâni la Hâncești

Incidentul s-a produs ieri, pe la orele 17:00 când fata de 9 ani se întorcea de la lecția de dans. Fata de 9 ani mergea spre casa de pe strada Toma Ciorbă, când din spate câinele din imagine a mușcat-o de picior.

Pe lângă durerea prin care a trecut această tânără, fata a mai tras și o sperietură mare, a declarat pentru HN24, mama fetei care și ea la rândul ei este foarte speriată.

Tot mama fetei a declarat că acesta nu este primul caz cu acest câine.

Fata nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar mama a fost îndrumată să prelucreze rana.

Câinii vagabonzi sunt o problemă în municipiul Hâncești, iar promisiunile făcute de cei din administrația locală referitor la creearea unui azil pentru animale bate pasul pe loc de mult timp, pe motiv că nu sunt bani pentru așa ceva.

Să vă mai reamintim că în plină pandemie Primăria Hâncești a procurat un automobil nou în valoare de 304.105 de lei, iar doar pentru luminițile de anul nou primăria a cheltuit aproximativ 200.000 de lei, iar din păcate pentru așa o problemă cu câinii vagabonzi de mulți ani, din păcate nu se găsesc resurse.

Facem un apel la umanitate în așa cazuri, pentru că ultima dată când am scris despre această problemă, o parte din câini au fost împușcați, iar alții otrăviți, mai scrie sursa citată.

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, internat la reanimare cu Covid-19
Articolul anterior
Ziua Internaţională a Fetelor. La fiecare 10 minute, undeva în lume, o fetiță devine victimă a violenţei
Articolul următor
Alte articole interesante