O fetiță a fost surprinsă în timp ce încerca să își facă temele în ploaie, sub o pătură

O fetiță ajunsă pe stradă împreună cu familia, a fost surprinsă în timp ce încerca să își facă temele în ploaie, acoperită cu o pătură subțire.

separator

Elaine Dolfo, o fetiță de numai 8 ani, a ajuns pe stradă împreună cu familia, și a fost observată în timp ce își făcea temele afară în ploaie, lângă o clădire de apartamente, în Filipine. Alături de fetiță pot fi văzute sora și mama ei, amandoua dormind lângă ea, la ora 7 dimineață. Copila a ajuns pe străzi împreună cu familia, după ce tatăl s-a îmbolnăvit.

În imagini, fetiță poate fi văzută în timp ce se chinuie să își facă temele, în timp ce vântul îi suflă foile de caiet și pătură cu care față se ferește de ploaie.

Nici vântul, nici ploaia și nici situația financiară nu au ținut-o pe Elaine la distanță de școală, încercând din răsputeri să îți facă temele cu responsabilitate. Când a fost întrebată, fetiță a povestit că vrea să fie cea mai bună din clasa, pentru a putea să aibă un loc de muncă bun pentru a-și ajuta familia. Întreaga familie a fost evacuată din casă în care stăteau cu chirie, după ce tatăl nu a mai putut face față datoriilor.

O studentă din SUA a reușit să ajute familia să se mute înapoi într-o casă. Această a văzut imaginile surprinse de un trecător și a lansat un apel, unde oamenii pot dona pentru a o ajută pe Elaine și pe membrii familiei sale.

Deși imaginile au fost filmate în Manila, capitală statului Filipine, nivelul de sărăcie este ridicat și multe dintre familii se zbat să supraviețuiască. Banii obținuți din donațiile pentru Elaine și familia ei vor fi folosiți pentru a se închiria o casă, a se achiziționa paturi și mobilă strict necesară, pentru a li se plăti fetelor taxele de școlarizare și pentru cumpărarea unei triciclete-taxi, cu care tatăl să își poată continuă muncă după ce se însănătoșește.

Între timp, pagină de donații a adunat deja o parte din banii necesari pentru relocarea familiei într-un apartament, iar aceștia sunt tare recunoscători pentru gestul oamenilor.

sursa

O fetiță de 3 ani a murit după ce a căzut din tractorul condus de tatăl ei
Articolul anterior
Cum e să-ți duci copilul în clasa întâi, în Finlanda. Dezvăluirile unui părinte
Articolul următor
Alte articole interesante