image-283

Mama copilei ucise de troleibuz: ,,Nu doar a lovit-o, a mers peste ea”

Mama Anastasiei, fetița de 12 ani ucisă pe trecerea de pietoni la Ciocana, a decis să facă primele declarații după ce a obținut statut procesual în dosarul penal pornit pe art. 264 alin. (3) lit. b) din Codul penal.

Printre lacrimi, aceasta spune că șoferița nu doar i-a lovit fetița, dar și a mers peste ea, în timp ce unii cer compasiune. „Șoferița e un pericol, trebuie să facă pușcărie”, a declarat femeia, conform unimedia.info.

„Împreună cu soțul și toată familia cu greu trecem peste moartea unicului nostru copil. E greu să vezi și să citești mesajele de compasiune pentru șoferiță, familia ei și îngrijorările pentru drepturile ei, când ne-a ucis copilul și nici măcar nu a prezentat scuze sau condoleanțe.

Copilul meu a fost ucis într-un mod crud, nu doar a fost lovită, dar a și mers peste ea ”, a declarat femeia.

Șoferița troleibuzului, care a lovit mortal copila de 12 ani, la Ciocana, și a fost plasată ieri în arest la domiciliu, nu va putea conduce un an. O decizie în acest sens a fost admisă de magistrați.

La 24 martie, o fetiță a fost tamponată mortal de un troleibuz, la Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân. Fetița traversa strada regulamentar, potrivit înregistrărilor video distribuite pe rețelele sociale. Minora avea 12 ani, iar potrivit Poliției, la volanul troleibuzului se afla o femeie.

Declarațiile mamei, mai jos:

,,Soarele și Luna ne-or ține cununa”. Pasha Parfeni, duet duios cu un bătrânel la Orheiul Vechi

Pasha Parfeni, interpretul care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2023 cu piesa ,,Soarele și Luna” și-a încântat urmăritorii virtuali cu un moment deosebit. ,,Frumos! Preţuim cultura ţării noastre, cântecele, tradiţiile”, ,,Avem în țărișoara noastră, oameni frumoși la suflet și la chip, talentați”, au comentat internauții.

,,Am un concurent puternic!

A fost a doua zi după ce am câștigat finala Eurovision în Moldova. Eram într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Moldova. Se numește Orheiul Vechi și merg acolo destul de des, când trebuie să respir. Acolo l-am cunoscut pe Velică, un bătrân care a trăit toată viața lângă râul Răut. Am făcut duet cu el și Velică mi-a topit inima. Se spune că noi moldovenii nu prea zâmbim.

Dar sufletele noastre sunt mereu gata să petreacă și să cânte🇲🇩. E aproape weekend. Introduceți natura și cântați!”, a dezvăluit Pasha Parfeni alături de video-ul de mai jos publicat pe pagina sa de facebook.

Internauții moldoveni i-au urat artistului mari succese la concursul Eurovision 2023.

Turistă revoltată de nota de plată pentru o cafea și o apă la Lacul Como, în Italia

O turistă care a vizitat la începutul acestei săptămâni lacul Como, în Italia, a crezut că nu vede bine atunci când a primit nota de plată pentru o cafea și o sticlă de apă pe care le-a comandat la un mic bar din zonă. Revoltată, și-a împărtășit experiența pe o rețea socială, conform digi24.ro.

teresa cu scaune si mese rosii pe maul unui lac

Potrivit Corriere della Sera, turista se afla într-o excursie de o zi la lacul Como, atracție din nordul țării, în Lobardia, relativ aproape de Milano.

A intrat într-un bar fără pretenții și a comandat o cafea și o apă plată. La final a venit și nota de plată: 20 de euro. „20 de euro pentru o cafea, suntem în Como sau în Capri (destinație de lux)?”, a scris ea revoltată.

Potrivit sursei citate, în mod normal, o astfel de consumație la un bar chiar și cu pretenții din zona respectivă costă în cel mai pesismist scenariu în jur de 5 euro, poate puțin peste, însă 20 de euro este o sumă mult prea mare. Femeia a postat și bonul consumației, iar oamenii s-au declarat indignați.

Se așteptau la o creștere a prețurilor odată cu deschiderea noului sezon turistic, dar nu chiar până la acest nivel.